Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Απάντηση του δημάρχου Κατερίνης σε επιστολή του μέλους της Ε.Ο.Δ.ν.Πιερίας, Ηλ. Τσολακίδη

Αγαπητέ Ηλία,

Λυπάμαι που επέλεξες αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας αν και γνωρίζεις πως σε καμία απολύτως στιγμή της συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια δεν «έκλεισα» την πόρτα μου στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης.

Δεν υπήρξε καμία αυστηρή προσωπική εντολή μου για κανέναν δημότη ή φορέα αυτού του τόπου.

Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πιερικού: Συλλυπητήριο

 Με θλίψη αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο, μέλος του συλλόγου μας, πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο ΠΑΕ της μεγάλης μας ομάδας, του Πιερικού μας, Γιάννη Φελεκίδη.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αιωνία του η μνημη.

ΣΦΚ Πιερικός: Συλλυπητήριο

 Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής μας και πρώην πρόεδρος της ομάδας μας ο Γιάννης Φελεκίδης, έφυγε σήμερα σε ηλικία 80 ετών βυθίζοντας στο πένθος την μεγάλη μας οικογένεια.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του

Αιωνία του η μνήμη

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ Πιερικός

Απάντηση του δημάρχου Κατερίνης στις δηλώσεις και ανακοινώσεις του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πολίτες σε Δράση”

Αρκετά κύριε Χιονίδη!

Κύριε Βουλευτά,

Είναι πραγματικά λυπηρό, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε την πόλη ως Δήμαρχος,  τιμήθηκε με την ψήφο των δημοτών και υπηρετεί την κεντρική πολιτική σκηνή, να επιχειρεί με ψεύδη και αστήριχτες καταγγελίες, για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους, να πλήξει το Δήμο και το έργο που πετύχαμε ως διοίκηση σε μόλις τρία χρόνια.

Στο πάνθεον της αιωνιότητας απο σήμερα ο Γιάννης Φελεκίδης

 Θρήνος στην μεγάλη οικογένεια του Πιερικού. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, πέρασε στην αιωνιότητα σε ηλικία 80 ετών.

Στέλιος Καλαϊτζίδης: Θέλουμε να έχουμε διάρκεια και να πετύχουμε τους στόχους μας

 Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου έμεινε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Στέλιος Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στην Mikriliga.com

Γ. Ολύμπιος Λόφου: Ευχαριστήριο

 

Η διοίκηση του Γ. Ολύμπιου Λόφου, ευχαριστεί θερμά την εταιρία ΓΚΟΥΝΑΣ & Συνεργάτες για την χορηγία τους στην ομάδα μας!

Για το Δ.Σ. Ο πρόεδρος

Λεωνίδας Ναλμπαντίδης

Δήμος Κατερίνης - Δημοτικό Ραδιόφωνο σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: Μαθητικός Διαγωνισμός ζωγραφικής με τίτλο «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (19-27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Μαθητικός Διαγωνισμός ζωγραφικής

- Από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3fm σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας με τίτλο:

«ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ»

«Κατάθεση ανθρώπινων συναισθημάτων» της Αριστέας – Κωνσταντίας Διβανή

Οι Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ και η δημοσιογράφος – συγγραφέας, Αριστέα – Κωνσταντία Διβανή παρουσιάζουν στην Κατερίνη την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 την ποιητική συλλογή «Κατάθεση ανθρώπινων συναισθημάτων». 

Τα χθεσινά αποτελέσματα του κυπέλλου και οι ομάδες που προκρίθηκαν

 Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας

Δίκαια ο Πιερικός στην επόμενη φάση κυπέλλου

 Δίκαια στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας ο Πιερικός, που πέρασε απο το Σβορώνο με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ πέτυχε μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Πιτσόλης με δυνατό πλασέ. Με πολλές αλλαγές ο Πιερικός στην αρχική του σύνθεση αφού ο Λεωνίδας Μπίλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν ξεκίνησαν στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Εδεσσαϊκό στην Πέλλα.