Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Ε.Π.Σ. Πιερίας: Αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα αγώνων

 Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην σημερινή δια περιφοράς συνεδρίασή της αποφάσισε την αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα 30-11-2022 αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7-12-2022

Σήμερα στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 1ος ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ         

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΤΕΤΑΡΤΗ  30-11-2022

Αρχίζουν στον Ι.Ν. Αγίας Άννης Κατερίνης οι λατρευτικές εκδηλώσεις «ΘΕΟΠΡΟΜΗΤΟΡΙΚΑ»

Για ακόμη μια χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος γίνεται οικοδέσποινα μια μεγάλης γιορτής της Ορθοδοξίας, μιας μεγάλης γιορτής της πνευματικότητας.

Αιγινιακός: Χρόνια - Πολλά !

 ΕΥΧΕΤΉΡΙΟ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού εύχεται στους συντοπίτες του, και σ' όλον τον κόσμο Χρόνια - Πολλά με, υγεία καθώς σήμερα  πανηγυρίζει ο πολιούχος του Αιγινίου  Άγιος Ανδρέας .

Για το Δ.Σ.Του Αιγινιακού

Ο γενικός γραμματέας

 Γιώργος Καρανικόλας 

Ξανά πρωτιά! Τίτλος και στην Θεσσαλονίκη για τη δική μας Αντιγόνη Τσούγκα!

Για άλλη μια φορά κατέκτησε τον τίτλο και την πρώτη θέση στην αναμέτρηση στα Κ16 που έλαβε μέρος στην Θεσσαλονίκη η δική μας Αντιγόνη Τσούγκα, σε όχι λιγότερο απο 6 ημέρες από το τελευταίο τουρνουά.

Εορτή Αγίου Αγαθονίκου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων και Mαύρων Ζωνών 2022

 ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ

Στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εγχρώμων και Mαύρων Ζωνών. Το γήπεδο κατακλύστηκε πάνω από 2.200 αθλητές που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα.

extremeteam1/ΕΛ.Π.ΠΙ: 26 χρόνια ασφαλών διαδρομών

 Με αγάπη για την φύση τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον συνάνθρωπο. Με το βλέμμα στο μέλλον αλλά πατώντας σταθερά στο παρόν, μοιραζόμαστε υπεύθυνα την γνώση και την εμπειρία μας και πάνω από όλα με απόλυτη ασφάλεια, περισσότερο απο 26 χρόνια και συνεχίζουμε με υποστήριξη φίλων και γνωστών (που ευχαριστούμε θερμά για πολλοστή φορά) !

Στην τελική ευθεία η ανέγερση του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

-Αναδείχθηκε στονδιαγωνισμό ΣΔΙΤ, προσωρινός ανάδοχος

Στο τελικό στάδιο βαίνουν οι διαδικασίες, της ανέγερσης του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.  Ειδικότερα, κατόπιν αξιολόγησης των δεσμευτικών προσφορών στον διαγωνισμό ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα), που διενεργεί ο εποπτευόμενος φορέας «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ», το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε τον προσωρινό ανάδοχο (Ένωση Προσώπων Μυτιληναίος Α.Ε. – ΑΤΕΣΕ Α.Ε.) του έργου.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Την άλλη Τετάρτη το Ακαδημία Πλαταμώνα-Πιερικός για το κύπελλο

 Ανταποκριθήκαμε θετικά στο αίτημα αναβολής της Ακαδημίας Πλαταμώνα κι έτσι δε θα πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για την Τετάρτη 30/11 πρώτο παιχνίδι κυπέλλου (προημιτελικός) με γηπεδούχο τον σύλλογο της νότιας Πιερίας.

Το 1ο Μουσείο Χριστουγέννων στην Ελλάδα είναι στην Κατερίνη

Ο Δήμος Κατερίνης φορά τα γιορτινά του και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε όλοι μαζί,  κάτοικοι και επισκέπτες  σ’ έναπαραμυθένιο σκηνικό, στην πιο χαρούμενη και φωτεινή γιορτή του χρόνου, με σημείο αναφοράς,το πρώτο στην Ελλάδα Μουσείο Χριστουγέννων, στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλόπουλου). 

Το 15ο νηπιαγωγείο Κατερίνης γνωρίζει το θέατρο

Το θέατρο χαρακτηρίστηκε και δικαίως άλλωστε ως το σχολείο του λαού. Μάλιστα όταν διδάσκεται στην παιδική ηλικία, αναμφίβολα συμβάλλει στην προοπτική εμπέδωσης πληρέστερου πεδίου μόρφωσης των νέων ανθρώπων.

Ταβέρνα "ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ" με φρέσκα θαλασσινά!


Έκθεση φωτογραφίας του Αιγινιακού

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στο πνεύμα των αγίων ημερών των Χριστουγέννων, που ακολουθούν συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Πύδνας -  Κολινδρού, οι οποίες θα λάβουν χώρα στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου δίπλα από το Δημαρχείο στο Αιγίνιο.

Εντυπωσιακές επιδόσεις από το τμήμα κολύμβησης του Αρχέλαου Κατερίνης στο χειμερινό κύπελλο κολύμβησης

 Οι αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ έδωσαν το παρών στο χειμερινό κύπελλο κολύμβησης που διεξήχθη στο Καρπενήσι με τους καλύτερους κολυμβητές της χώρας.

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας αποζημίωσε τους παρόντες!

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας, χθες το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης (Εκάβη) ικανοποίησε με το παραπάνω όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν, στα πλαίσια τιμής της ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, την Πνευματική Εκδήλωση με θέμα την «ΗΘΙΚΗ», το μεγάλο και διαχρονικό ζητούμενο στη κοινωνία.

Τελετή Αγιασμού και Ονοματοδοσίας αίθουσας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, η τελετή Αγιασμού και Ονοματοδοσίας  αίθουσας της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας, σε αίθουσα «Μιχάλη Σιαμάτρα», προς τιμήν του εκλιπόντος διασώστη.

Ευχαριστήριο Αιγινιακού

 Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Αναγέννησης Κολινδρού για την άψογη φιλοξενία, που επιφύλαξε στην αποστολή του συλλόγου μας στον μεταξύ μας αγώνα της 26-11-2022 του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Ευχαριστήριο της εφορίας παλαιστικού τμήματος του Αρχέλαου Κατερίνης

 Η εφορία του παλαιστικού τμήματος του Αρχέλαου Κατερίνης ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης για την χορήγηση νέου μουσαμά στο ταπί της Παλαίστρας των Πρωταθλητών.

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Καστοριά-Πιερικός 2-1 Έχασε τους βαθμούς μέσα απο τα χέρια του

Την απειρία των νεαρών ποδοσφαιριστών του έχει να διαχειριστεί μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Μπίλης. Η ομάδα της Κατερίνης, έχασε κυριολεκτικά μέσα απο τα χέρια της τους τρείς βαθμούς στην Καστοριά.

Η συγκίνηση στη βραδιά αναμνήσεων και τιμών του Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης

 Το κουβάρι των αναμνήσεων ξετυλίχθηκε με τον ιδιαίτερα ιδανικό τρόπο στην εκδήλωση αφιέρωμα στην εξηνταπεντάχρονη διαδρομή του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου Κατερίνης «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ», του φορέα της πόλης που εκφράζει τα ιδεώδη και τις αξίες του αθλητισμού, τόσο σε τοπικό όσο και ευρύτερα σε εθνικό και διεθνές στερέωμα.

Ισόπαλο 0-0 το Νέο Κεραμίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο έγινε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Πρώτη νίκη στη Γ’ Εθνική για το ΓΑΣ, 2-0 τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με «εκτελεστή» Κυπαρίσση

Την παρθενική του νίκη σε επίπεδο Γ’ Εθνικής κατηγορίας πανηγυρίζει από το απόγευμα της Κυριακής ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης μέσα στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Δήμος Κατερίνης: Δράσεις ευαισθητοποίησης για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών

Στο μήνυμα της μη ανοχής άσκησης βίας κατά των γυναικών για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, επικεντρώνει τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης.

Ο τεράστιος Παύλος Κραγιόπουλος τερματίζει (βίντεο-φωτο)

 Ο τερματισμός του ακούραστου και τεράστιου ψυχικά Κατερινιώτη δρομέα.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτο επίτευγμα απο τον δικό μας Παύλο Κραγιόπουλο! Έτρεξε 490 χλμ! 1ος Έλληνας αθλητής και 4ος στον Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο

 Σημειώνοντας μία φανταστική επίδοση, ο Πολωνός Lukasz Sagan αναδείχθηκε νικητής στον 7ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο, την ιστορική διοργάνωση που περιλαμβάνει την διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη – Αθήνα.

Γ΄Εθνική: Αποτελέσματα 3ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

 Γ΄ Εθνική - 2ος όμιλος

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Γ΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 4ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

 Γ΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 4ης αγωνιστικής

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα 6ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Β΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Ολυμπιακός Βόλου

 Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου σας περιμένουμε για την 3η "στροφή" του φετινού πρωταθλήματος στο γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου. 

Αντιμέτωπη η ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. 

Ώρα έναρξης 15:00

Αναγέννηση Κολινδρού-Αιγινιακός 1-2

 "ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΙΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ"   

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας Αιγινιακός πέρασε αλώβητος από τον Κολινδρό, όπου κέρδισε στο διαδημοτικό ντέρμπι της Βόρειας Πιερίας την τοπική Αναγέννηση με 2-1 .

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πιερίας: Τα παιχνίδια της Κυριακής 27/11

Τα Κυριακάτικα παιχνίδια στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 4η Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Η «αυτοκτονία» της χρονιάς για το Δία, ήττα με 2-3 από τον ουραγό Θερμαϊκό Κορινού

Σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-0 και κρατούσε τη νίκη μέσα στα χέρια του, ο Δίας Δίου με ένα απίστευτο «χαρακίρι» στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να γνωρίσει την ήττα με 2-3 από τον ουραγό ΘερμαϊκόΚορινού μέσα στο Δίον σε αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η αποστολή του ΓΑΣ Σβορώνου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Χωρίς προβλήματα και αποφασισμένος για να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα είναι ο ΓΑΣ Σβορώνου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο "Λάζαρος Ξανθόπουλος" για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ ' Εθνικής.

ΓΑΣ Σβορώνου - ΠΑΟΚ Κρηστώνης την Κυριακή στον Σβορώνο

 Ένα σπουδαίο εντός έδρας παιχνίδι δίνει ο ΓΑΣ Σβορώνου την προσεχή Κυριακή στο "Λάζαρος Ξανθόπουλος" φιλοξενώντας τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα! 

Να είστε όλοι εκεί! 

Πήρε το ντέρμπι ο Αιγινιακός, αποτελέσματα 6ης, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Α΄ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Με 21 παίκτες ο Πιερικός στην Καστοριά

 Με 21 ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσει αύριο Κυριακή 27/11 η αποστολή της ομάδας μας για την Καστοριά.

Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος: Τα εύσημα ανήκουν στον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο

 Προς αξιοποίηση δύο πρώην στρατόπεδα στον Δήμο Κατερίνης

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ως πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), παρουσία του Διευθυντή του Ταμείου Αντιστρατήγου Αντωνίου Κονδύλη υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, μαζί με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, μεταξύ του ΤΕΘΑ και του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίας, η οποία αποσκοπεί αφενός στην ανάπτυξη περιοχών εντός του Δήμου και αφετέρου στην αξιοποίηση, κατά τον βέλτιστο τρόπο, της ακίνητης περιουσίας του ΤΕΘΑ. 

Σήμερα στα γήπεδα της ΕΠΣ Πιερίας

Α΄ΕΠΣ Πιερίας

6η αγωνιστική

Αιγινιακός: Συλλυπητήριο

 Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ταμία της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας κ. Μάκη Θεοχάρη για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου του Πατέρα  κυρίου Βασιλείου .

ΑΟΚ Αιγινιακός - Ζαφειράκης

 Δευτέρα  28/11/22  και ώρα 21:30

Α.Ο.Κ.  ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ

Χάλκινο μετάλλιο στα 130 κιλά ανδρών ο Χρυσίδης των Ολυμπίων Κατερίνης

Την τρίτη θέση στην βαριά κατηγορία των 130 κιλών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής  άνδρων κατάφερε (αν και έφηβος ακόμα) ο Αχιλλέας Χρυσίδης των Ολυμπίων Κατερίνης στο πρόσφατο πρωτάθλημα που έγινε στην πόλη της Χαλκίδας.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΦΚ Πιερικού

Σύσσωμο το Δ.Σ. του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ μελανόλευκη οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς τον πρώην Γενικό Αρχηγό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και Ταμία της Ε.Ε. της ΕΠΣ Πιερίας Νεοπτόλεμο (Μάκη) Θεοχάρη, την οικογένειά του και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Βασίλη. 

Ημερίδα Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Πιερίας ΄΄ Ο ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ''

Συνεχίζονται τα Εσπερινά Κηρύγματα στον Καθεδρικό Ι. Ναό Θείας Αναλήψεως

Την Κυριακή 27  Νοεμβρίου και ώρα 6μ.μ. στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου Ανθόπουλου, Αρχιερατικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας,  με θέμα: «Ο ''Πρόσφυγας Άγιος''  Όσιος Αρσένιος ο Καππαδόκης»

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΕΠΣ Πιερίας: Συλλυπητήριο

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στον Ταμία της Ε.Ε. Νεοπτόλεμου (Μάκη) Θεοχάρη , για την απώλεια του πατέρα του, Βασίλη (Υποστρατήγου ε.α.).

Ας είναι ελαφρύ, το χώμα που θα τον σκεπάσει.


Για την Εκτελεστική Επιτροπή

  Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Γενικός Γραμματέας

  Αστέριος Κ. Τόκας                                                           Δημήτριος Β. Τσακνάκης

Κύπελλο ΕΠΣ Πιερίας: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης

Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες των διπλών αγώνων της προημιτελικής φάσης κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας:

Κώστας Κουκοδήμος: Χρόνια Πολλά στην Κατερίνη μας

 «Με ευλάβεια τιμούμε σήμερα την εορτή της Αγίας Αικατερίνης, της Πολιούχου και Προστάτιδος της πόλης μας. Η Αγία Αικατερίνη συνδέεται άρρηκτα με την ίδια τη διαδρομή της πόλης μας μέσα στον χρόνο. Εύχομαι η Χάρη της Αγίας να μας γεμίσει υγεία, σοφία και δύναμη, προκειμένου ενωμένοι να προχωρήσουμε μπροστά για το καλό όλων των συμπολιτών μας. Χρόνια Πολλά στην Κατερίνη μας».

Κώστας Κουκοδήμος

Δήμαρχος Κατερίνης

ΕΠΣ Πιερίας: Οι αγώνες πρωταθλημάτων υποδομής (26-27/11)

Το πρόγραμμα των αγώνων πρωταθλημάτων υποδομής του Σαββατοκύριακου 26 και 27 Νοεμβρίου: