Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Γ΄Εθνική: Ρηγόπουλος αντί Μαυρίδη στο Εδεσσαϊκός-Πιερικός

 Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όρισε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις συναντήσεις της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 στις 15:00.

12ωρο Πρόγραμμα "Πρώτες βοήθειες για πολίτες"

Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το 12ωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ”,  διάρκειας 12 ωρών (2 ημέρες).  

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 14 Νοεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα - διαιτητές αγώνων Σαββατοκύριακου

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 4η Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ            

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  12-11-2022

Πρωταθλήματα Υποδομής ΕΠΣ Πιερίας: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

 
--- ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ --- ΥΠΟΔΟΜΕΣ 2022 ---

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ 12ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία του συλλόγου η πρώτη συνέντευξη Τύπου του ΓΑΣ Σβορώνου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Τρελλόπουλος καθώς και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης μίλησαν για το νέο ξεκίνημα του ΓΑΣ στο φετινό πρωτόγνωρο «ταξίδι» του στην Γ’ Εθνική κατηγορία που κάνει «πρεμιέρα» το μεσημέρι της Κυριακής.

ΕΠΣ Πιερίας: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα

 Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον κ. Σπύρο Κουλκουδίνα για τον εφοδιασμό με φαρμακευτικό υλικό των ομάδων Κ-14 και Κ-16 της Ένωσης  εν'  όψη έναρξης των πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων.

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος                  Ο Γ. Γραμματέας

Αστέριος Τόκας           Δημήτριος Τσακνάκης