Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση σε Θεατρική Παράσταση «Ποίος Είμαι»

Σας καλούμε όλους να απολαύσετε την θεατρική παράσταση που θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Νεοκαισάρειας.

Συνάντηση του Προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης με τον Δήμαρχο Κατερίνης - Έμπρακτη ενίσχυση του Συλλόγου από τον κ. Κώστα Κουκοδήμο

 Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης κ. Αλκίνοου Τασόπουλου με τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Δήμος Κατερίνης - ΟΠΠΑΠ: Εκδρομή των ΚΑΠΗ στις Σέρρες

Επίσκεψη στο μουσείο Αμφίπολης, προσκύνημα στην Ιερά μονή Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης και σπήλαιο Αλιστράτης. Η εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου μας στο νομό Σερρών είχε και εκπαιδευτικό, θρησκευτικό, ψυχαγωγικό χαρακτήρα εκπληρώνοντας για άλλη μία φορά τους στόχους της φιλοσοφίας των ΚΑΠΗ.

Δήμος Κατερίνης: Σε τροχιά υλοποίησης από τη ΔΕΥΑΚ η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης στην Ενότητα Καπνικού Σταθμού

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο «Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης πόλης Κατερίνης». Το έργο αφορά την κατασκευή με αυτεπιστασία από τη Δημοτική Επιχείρηση ύδρευσης – Αποχέτευσης Κατερίνης, της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην Ενότητα Καπνικού Σταθμού (πίσω από τις Εργατικές κατοικίες στον Εγγλέζικο). 

Δυο νίκες το Σαββατοκύριακο για τα κορίτσια του Πιερικού!

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Κ18: ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

(14-25, 15-25, 4-25)

Κ20: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-2

(25-15, 22-25, 25-27, 25-10, 15-6)