Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Mετάθεση των αγώνων της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που αφορά στην έκδοση δελτίων των σωματείων, οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν την Κυριακή 30-10-2022 και ώρα 11:30 μετατίθενται για την επόμενη Κυριακή 6-11-2022 την ίδια ώρα.

Νίκη 0-1 χωρίς να "φουλάρει τις μηχανές του" ο Πιερικός στην Ελασσόνα

Την εκτός έδρας άτυπη νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Πιερικός στην Ελασσόνα, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο απο αυτά που παρουσίασε μέχρι σήμερα. Ο Λεωνίδας Μπίλης γνωρίζει ότι πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και ζήτησε το αποτέλεσμα απο τους ποδοσφαιριστές του. Το τελικό σκορ ικανοποίησε τον έμπειρο τεχνικό που βλέπει στην νεανική ομάδα του, πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

(Χ)αμένη ευκαιρία για το Δία στην Καλλιθέα

Σε ένα παιχνίδι που ήθελε οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έπειτα από την κακή πρεμιέρα, ο Δίας Δίου δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην Καλλιθέα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Καλλιθεακό σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

 Α ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής