Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Τρίτη 1/11 η κλήρωση κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας - Μπαίνουν Πιερικός, Νέο Κεραμίδι και Σβορώνος

 Από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι ή Κλήρωση των Αγώνων της 2ης & 3ης Φάσης του Κυπέλλου της Ένωσης περιόδου 2022-2023 θα γίνει την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022, ώρα 18:30 στα γραφεία της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο, της Νέας Εφέσου.

Γ. Ολύμπιος Λόφου: Ευχαριστήριο

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου
Ευχαριστούμε θερμά την Βιοτεχνία Παραγωγής Σύνθετων Ζωοτροφών & Εμπορία Δημητριακών "ΖΩΟΚΑΛ", για την ευγενική χορηγία στην ομάδα μας!

Δήμος Κατερίνης: Η πιο.... γλυκιά γιορτή της πόλης γίνεται θεσμός!

 Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Πιερίας "Ο Αγ. Φιλάρετος"   

Δημοτικό Πάρκο: Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών στη 2η Γιορτή Μελιού

Ποικιλία ελληνικών μελιών και προϊόντων της μέλισσας, παιδικό θέατρο, θέατρο σκιών,  μουσική κ.α. δρώμενα για μικρούς και μεγάλους συνέθεσαν το σκηνικό της 2ης Γιορτής Μελιού, που με αθρόα προσέλευση επισκεπτών φιλοξενήθηκε από τις 27 έως τις 30 Οκτωβρίου, στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης.

Ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου ο Δημήτρης Αργυρόπουλος

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Αιγινιακού Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Ζήνα Νεντίδου ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου , στο Δημαρχείο Αιγινίου του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού .

Απο το πρωί στον "Αμέθυστο" στο κέντρο της πόλης!

Ήττα στην Καρδίτσα από την ισχυρή Αναγέννηση για τον ΓΑΣ

Για δεύτερη φορά στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, ο ΓΑΣ Σβορώνου τέθηκε αντιμέτωπος με την ισχυρή Αναγέννηση Καρδίτσας αυτή τη φορά εκτός έδρας και γνώρισε την ήττα με 3-0 από την αντίπαλό του το απόγευμα της Κυριακής στο "Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων".

Β΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

Β'  ΕΠΣ Πιερίας

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Mετάθεση των αγώνων της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω τεχνικού προβλήματος που αφορά στην έκδοση δελτίων των σωματείων, οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής της Γ΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν την Κυριακή 30-10-2022 και ώρα 11:30 μετατίθενται για την επόμενη Κυριακή 6-11-2022 την ίδια ώρα.

Νίκη 0-1 χωρίς να "φουλάρει τις μηχανές του" ο Πιερικός στην Ελασσόνα

Την εκτός έδρας άτυπη νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Πιερικός στην Ελασσόνα, δείχνοντας ένα διαφορετικό πρόσωπο απο αυτά που παρουσίασε μέχρι σήμερα. Ο Λεωνίδας Μπίλης γνωρίζει ότι πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και ζήτησε το αποτέλεσμα απο τους ποδοσφαιριστές του. Το τελικό σκορ ικανοποίησε τον έμπειρο τεχνικό που βλέπει στην νεανική ομάδα του, πολλά ακόμη περιθώρια βελτίωσης.

(Χ)αμένη ευκαιρία για το Δία στην Καλλιθέα

Σε ένα παιχνίδι που ήθελε οπωσδήποτε να πάρει τη νίκη για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έπειτα από την κακή πρεμιέρα, ο Δίας Δίου δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην Καλλιθέα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Καλλιθεακό σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Α΄ΕΠΣ Πιερίας: Αποτελέσματα, βαθμολογία, επόμενη αγωνιστική

 Α ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ 

Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Το σχέδιο της ΕΠΟ για τους ομίλους στη Γ’ Εθνική

 “Την Δευτέρα αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι όμιλοι στην Γ’ Εθνική ενώ υπάρχουν ακόμη οι εκκρεμότητες με Αγροτικό Αστέρα και Πανδραμαϊκό που είναι στον αέρα. Αυτή τη στιγμή οι ομάδες είναι 69 συνολικά και αναμένεται να χωριστούν σε πέντε ομίλους.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2022 – Μία μεγάλη γιορτή για όλους! (Το επίσημο video της διοργάνωσης)

 

Η χορωδία της Ε.Π.Μ. Κατερίνης στο Ναύπλιο

Ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι χάρισε στο κοινό του Ναυπλίου την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 η χορωδία της Εστίας Πιερίδων Μουσών, καλεσμένη του δήμου Ναυπλίου, συμμετέχοντας στο "ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΟΚΤΩΒΡΗ" με την επετειακή συναυλία "θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία", από τον Ρήγα στο σήμερα.

ΕΠΣ Πιερίας: Πρόγραμμα - Διαιτητές αγώνων Σαββατοκύριακου 29/30 Οκτωβρίου

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: 2η   Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ                                                                                                    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ  29-10-2022

ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 2012 ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 15:00

ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ ΤΣΙΚΛΗΤΑΡΗ Β. ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΦΥΡΙΝΙΔΗΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Εθελοντική αιμοδοσία

 Τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 09:00 με 13:00, το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, από κοινού με την Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης,  διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο κτήριο του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, Αγ. Παρασκευής 33, (δίπλα από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής).   

Ο βίος του Αγίου Φαντίνου και η εμφάνιση του στον Κολινδρό

 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

   Όσοι παραβρέθηκαν στην πρώτη μετά την πανδημία του κορονοϊού εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού, με συνδιοργανωτές τις ενορίες του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και Αγίας Θεοδώρας Κολινδρού και τον Δημοτικό Φορέα Πολιτισμού του Δήμου Πύδνας Κολινδρού την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 το απόγευμα στον Ι. Ν. της Αγίας Παρασκευής της κωμόπολης, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν για τον Ορθόδοξο Μοναχισμό στην Νότια Ιταλία και για τον βίο του Αγίου Φαντίνου.

Μήνυμα του δημάρχου Κατερίνης για την επέτειο του «ΟΧΙ»

Το Έπος του ’40 αποτελεί για εμάς τους Έλληνες κορυφαία στιγμή της νεότερης ιστορίας, καθώς και της αγάπης μας, για Ελευθερία. 

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, αναδεικνύει τη δύναμη της ενότητας. Οφείλουμε κάθε τιμή και σεβασμό στους ήρωες του ’40 που αψήφησαν τις αντιξοότητες προτάσσοντας το «εμείς» από το «εγώ». Με οδηγό τη θυσία τους, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση και να πορευτούμε με σιγουριά στο παρόν και το μέλλον.

Χρόνια πολλά!

Κώστας Κουκοδήμος 

Δήμαρχος Κατερίνης


Ιστορικές Φωτοαναμνήσεις

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ 1940-41

  Δεκαετία του ’60. Παρελαύνει στην Κατερίνη ο Σύλλογος Παλαιών Πολεμιστών του Αλβανικού Έπους 1940-41. Τον σημαιοφόρο έφεδρο Αρχιλοχία του Ελληνικού Στρατού, Ιωάννη Χατζηγιάννη του Περικλή, συνοδεύει τιμητικά άγημα Στρατιωτών.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το Διεθνές Συνέδριο του έργου BSB Smart Farming που διοργάνωσε η Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.

Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022, διοργανώθηκε στην Κατερίνη από την Πιερική Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α. το Διεθνές Συνέδριο του έργου BSB Smart Farming (Black Sea Basin CBC Communication network for projects) πάνω στις νέες τεχνολογίες, στην καινοτομία και στην ευφυή γεωργία (SmartFarming).

Χρυσό μετάλλιο η Ιωάννα Ξενίδου του Αρχέλαου Κατερίνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης στο Βουκουρέστι

 Η Ιωάννα Ξενίδου μέλος της Εθνικής ομάδας Πάλης και αθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης κατάφερε ύστερα από συναρπαστικά ματς που έδωσε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης που γίνεται στο Βουκουρέστι.

Σπύρος Κουλκουδίνας: Προσφορά Ζωής σε Ακαδημία Πλαταμώνα και Ατρόμητο Κατερίνης!

 Η προσφορά ζωης συνεχίζεται. Αυτή την εβδομάδα βρέθηκα στα γήπεδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα  και του Ατρόμητου Κατερινης.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Χρυσή βαλκανιονίκης η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Ιωάννα Ξενίδου

Χρυσή βαλκανιονίκης η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια του Αρχέλαου, Ιωάννα Ξενίδου στη Ρουμανία (Βουκουρέστι) όπου και διεξάγεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης!

Επίσκεψη Ε.Π.Μ. στο Δήμαρχο Κατερίνης

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Κατερίνης η επίσκεψη του νέου Δ.Σ. της Εστίας Πιερίδων Μουσών στο δήμαρχο κ. Κώστα Κουκοδήμο, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Έκθεση εργόχειρων στον Ιερό Ναό Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης

 

Νεάνιδες Πιερικού: Η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος

 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ   ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟ ΤΟ “ΕΞΠΡΕΣ” ΤΩΝ ΤΡΟΜΕΡΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0   (25-6, 25-11, 25-8)

Την τριτη συνεχόμενη νίκη σε τρεις αγώνες πέτυχαν τα κορίτσια του Πιερικού καθώς κέρδισαν εύκολα όπως δείχνει το σκορ, την αξιόμαχη ομάδα του Αιγινίου με 3-0 σετ κάνοντας το 3 στα 3 και 9-0 σετ παραμένοντας μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έκθεση ανταλλαγής γραμματοσήμων

Με 8 αθλητές στην Εθνική ομάδα ο Αρχέλαος Κατερίνης στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης στο Βουκουρέστι

 Ενσωματώνονται και αναχωρούν με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας Πάλης οι πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης για την Ρουμανία (Βουκουρέστι) όπου θα διεξαχθεί από 27-30 Οκτωβρίου το Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης.

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ – Α.Ο. Καβάλα 86: Μια ακόμη φιλική αναμέτρηση με θετικά αποτελέσματα

Η ομάδα της Καβάλας, μετά τον αγώνα, φιλοξενήθηκε στο χώρο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου «Σβορώνος» 

Αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας, η ομάδα των Πιερίδων Μουσών συνεχίζει το πρόγραμμα προετοιμασίας και προπόνησης. Με φιλικά παιχνίδια αξιολογεί το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας και αξιοποιεί τον χρόνο για την καλύτερη δυνατή και σταθερή απόδοση της ομάδας. 

2η Γιορτή Μελιού: 27 έως 30 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Πάρκο Κατερίνης

- Διοργάνωση: Μελισσοκομικός Σύλλογος Ν. Πιερίας "Ο Αγ. Φιλάρετος" -  Δήμος Κατερίνης.

Μελισσοκόμοι του τόπου μας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους, ενώ θα παρουσιαστούν στο ευρύ κοινό μοναδικές ποικιλίες μελιού.

Έναρξη των Εσπερινών Κηρυγμάτων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου αρχίζουν  για το τρέχον εκκλησιαστικό έτος τα εσπερινά κηρύγματα στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης, μία καθιερωμένη ποιμαντική και κατηχητική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με τις ευλογίες και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Εστίας Πιερίδων Μουσών

 ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ.

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απρόσμενη απώλεια του αγαπητού μας φίλου Κύριλλου Τσερμπάκ, εκπαιδευτικού, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της Εστίας Πιερίδων Μουσών και χορευτής, διακρινόμενος για τα πολλά προσόντα του, μα προπάντων για το ήθος του.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Σε πέντε ομίλους το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

 Ούτε σε τέσσερις ομίλους, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη, ούτε σε έξι όπως ειπώθηκε από την πλευρά της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην τηλεδιάσκεψη που είχε με ομάδες της κατηγορίας θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Φιλικό στην Ελασσόνα το Σάββατο - Παρουσίαση του ρόστερ την Τετάρτη

 Τα τελευταία νέα απο την σελίδα του Πιερικού, με το φιλικό στην Ελασσόνα και την παρουσίαση του φετινού ρόστερ και του προπονητικού επιτελείου:

Δήμος Κατερίνης: Ξεκίνησε η ανάπλαση του Πάρκου Ευαγγελικών

 - Η παρέμβαση περιλαμβάνει & διαμόρφωση  «Πάρκου Γυμναστικής» 

Την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και τη δυνατότητα της ατομικής άσκησης σε ειδικά διαμορφωμένο ελεύθερο & ασφαλή χώρο αναμένεται να εξασφαλίσει το μεγάλο έργο  της ανάπλασης του πάρκου Ευαγγελικών.

Στις 3 Ιανουαρίου η κλήρωση του λαχνού από τον ΓΑΣ Σβορώνου με έπαθλο ένα ξεχωριστό δώρο

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας της κλήρωσης του λαχνού που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την 1η του Νοεμβρίου εξαιτίας της καθυστερημένης έναρξης της σεζόν και έτσι αυτή μετατίθεται για την Τρίτη 3 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Εθελοντική αιμοδοσία Κυριακή 30 Οκτωβρίου

 Ανακοίνωση Ε.Π.Μ.

Η Εστία Πιερίδων Μουσών για 18η φορά καλεί τα μέλη της σε μια πράξη αγάπης και ουσιαστικής συνεισφοράς στο συνάνθρωπο, πραγματοποιώντας  την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και κατά τις ώρες 09:00 με 13:00, από κοινού με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, εθελοντική αιμοδοσία, στο κτίριο του Ε.Ε.Σ. Κατερίνης, Αγ. Παρασκευής 33 (δίπλα από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής).

Γ΄Εθνική: Πάμε για 6 ομίλους των 12 ομάδων

 Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στην ΕΠΟ και τις ομάδες της Γ’ Εθνικής πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23/10, με κύριο θέμα τον αριθμό των ομίλων του πρωταθλήματος.

Λεωνίδας Μπίλης: Δυνατές και οι τρείς ομάδες της Πιερίας

 Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Κατερίνη, ο Ολυμπιακός Βόλου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Πιερικό σε μία ακόμα πρόβα Γ’ Εθνικής συνεχίζοντας το αήττητο σερί του στα φιλικά παιχνίδια.

ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Το αίμα νερό δε γίνεται

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στον αγώνα  μπάσκετ του πρωταθλήματος της Α ' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ του Σαββάτου 22 Οκτωβρίου ανάμεσα στον ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌ και τον  ΒΑΦΥΡΑ Δίου, (κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 76-70),  διακρίναμε στο Κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου τρείς παλιούς καλαθοσφαιριστές της ομάδας του Αιγινίου να τον παρακολουθούν με την αγωνία "ζωγραφισμένη" στα πρόσωπα τους. 

Ανακοίνωση Χορευτικού Τμήματος Ε.Π.Μ.

 Το νέο Δ.Σ της Ε.Π.Μ. ανακοινώνει ότι τα τμήματα χορευτικού θα ξεκινήσουντην Τρίτη 1 Νοεμβρίου. Καλούμε όλα τα μέλη, παλαιά και νέα, σε μια συνάντηση γνωριμίας κι ανταλλαγής απόψεων την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 20:00, στο χώρο της Εστίας.

ΝΟΚΑΤ: 4 χρυσά, 1 ασημενιο και 2 χάλκινα μετάλλια στα Γιαννιτσά!

 Με 4 χρυσά, 1 ασημενιο και 2 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης από τους διασυλλογικους αγώνες 'Μακεδονομαχος Καπεταν Γκονος Γιωτας' διοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσων.

Ενημερωτική δράση για την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού

- Τρίτη 25/10, 10:00 π.μ. έως 13:00 στην πλατεία Ελευθερίας

Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θα υλοποιηθεί την Τρίτη 25/10/2022  από το Κ.Υ. Κατερίνης, την 4η Τ.ΟΜ.Υ. Κατερίνης και την 12η Τ.ΟΜ.Υ,  στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ιρακινού που βίασε 11χρονη

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Ελληνική μουσική βραδιά! Παρασκευή 28 Οκτωβρίου

Σεμινάριο Παγκρατίου Αθλήματος με εισηγητή τον Κατερινιώτη Γιάννη Τοπαλίδη!

 Μια ακόμα διημερίδα,έφτασε στο τέλος της..Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με εμπειρίες, προπονήσεις, συζητήσεις, σεμινάριο πρώτων βοηθειών κτλ..... μα πάνω από όλα όλοι μαζί μια οικογένεια!!

Ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΔΙΑΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ο ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ φιλοξενήθηκε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο της Βέροιας στο 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΔΙΑΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών με διοργανωτή τον Γ.Α.Σ. ΔΙΑΣ.

ΕΠΣ Πιερίας: Συλλυπητήριο

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντώνη Τίγκα, εκ των ιδρυτικών στελεχών και μέλος της πρώτης διοίκησης της ΕΠΣ Πιερίας, στις αρχές της δεκαετίας του '80. 

Φιλάκια ακάλυπτα...

 Γιαννάκη πες αλεύρι... 

Η Μαρούλα σε γυρεύει... 

Έχεις και ακάλυπτες επιταγές ατιμούλη και θέλεις να γίνεις και δήμαρχος τρομάρα σου. 

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος- ΑΓΕ Πιερίας 61-43 Δύο στα δύο και κορυφή!

 Ο Πιερικός Αρχέλαος επικράτησε με 61-43 της ΑΓΕ Πιερίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ισοπαλία 1-1 στα Τρίκαλα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

 Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου ήρθε ισόπαλος 1-1 μέσα στα Τρίκαλα με αντίπαλο τον τοπικό ΑΟ Τρικάλων.