Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Αικατερίνεια: Εγκαινιάστηκε η Έκθεση φωτογραφίας του εικαστικού Παναγιώτη Φτάρα – “12+1 ΙΕΡΟΙ ΝΑΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ”

18 ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τη δύναμη του φακού του εικαστικού Παναγιώτη Φτάρα αποτυπώνουν ως "έργα τέχνης" τους «12+1 Ιερούς Ναούς της Κατερίνης». Η έκθεση, η οποία φιλοξενείται από χθες το απόγευμα στην Αστική Σχολή,  στο πλαίσιο των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», εστιάζει στην εμπνευσμένη αρχιτεκτονική των ναών και επιχειρεί να αναδείξει τη συμμετρία, την αρμονία και τη μοναδικότητα του κάθε Ιερού Ναού.

Κλήση ποδοσφαιριστών μικτής Κ15 ΕΠΣ Πιερίας

 ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Κ-15

ΗΛΙΚΙΑ 2007-2008  ΔΕΥΤΕΡΑ 24/10/2022

Καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αθλητικό κέντρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσσο την Δευτέρα 24/10/2022 και ώρα 16:30.

Έκδρομη της Ένωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας

 Ε Ν Ω Σ Η  Σ Υ Ν Τ Α Ξ Ι Ο Υ Χ Ω Ν  Ε Μ Π Ο Ρ Ω Ν  Ο. Α. Ε. Ε  Ν. Π Ι Ε Ρ Ι Α Σ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερήσια εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοίνισσας και το σπήλαιο Αλιστράτη Σερρών

Αιγινιακός: Η Διοίκηση παρέθεσε δείπνο στην ομάδα

Του Γιώργου Καρανικόλα

Χθές βράδυ η Διοίκηση του Αιγινιακού, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα παρέθεσε δείπνο στο προπονητικό τήμ και τους ποδοσφαιριστές σε γνωστή ταβέρνα του Αιγινίου, με την ευκαιρία την έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α'κατηγορίας της ΕΠΣ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Συνάντηση Εργασίας με Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ»

 Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ο Πρόεδρος Σάββας Μ. Τσεντίδης και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Ιωάννης Ε. Πουλατσίδης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου μας, συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου με κύριο θέμα, την παραγωγή ενός χρηστικού δίγλωσσου εντύπου, με τρισδιάστατες αναπαραστάσεις και σύγχρονο οπτικοακουστικό υλικό για τον ''Μαστόδοντα'' της Νεοκαισάρειας.

Aπονομή Βεβαιώσεων στους επιτυχόντες της σχολής αναρρίχησης βράχου αρχαρίων

 Την Πέμπτη 20 Οκτ 2022, στα εντευκτήρια του Ε.Ο.Σ Κατερινης μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε απονομή Βεβαιώσεων στους επιτυχόντες αθλητές της σχολής αναρρίχησης βράχου αρχαρίων.