Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Τον κέρδισε η φυσικοθεραπεία απο το μπάσκετ!

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ίσως να μην γνωρίζουν οι περισσότεροι στο Αιγίνιο ότι ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου υπήρξε ταλέντο στο μπάσκετ από πολύ μικρή ηλικία αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής του " ΓΑΣ ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ " πρίν ακόμα δηλαδή γίνει ο διαχωρισμός των αθλημάτων Ποδοσφαίρου και Καλαθοσφαίρισης . Στη συνέχεια το 2007 δημιουργήθηκε ο " Αθλητικός όμιλος Καλαθόσφαιρας ( ΑΟΚ )

Εθελοντική Αιμοδοσία της Χορωδίας μας Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

Την Πέμπτη 06/10/2021, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Εθελοντική  Αιμοδοσία, η τρίτη για το 2022 και η 67η  από  της  ιδρύσεως  της  Τράπεζας  Αίματός  μας, που διοργάνωσε η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”. 

Αφίσα Αιμοδοσίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης "Δρυάνιστα"

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης  «Δρυάνιστα» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα τους αιμοδότες που συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου.

​Επίσης, ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. της «Θρακικής Εστίας Κατερίνης» που φιλοξένησε την όμορφη αυτή εκδήλωση, καθώς και την ομάδα του νοσοκομείου που με υπομονή και χαμόγελο επιτέλεσε το έργο της.

Ημερίδα με τίτλο « Σύγχρονοι προβληματισμοί της οικογένειας»

 Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ  σας προσκαλεί την ερχόμενη Δευτέρα 17/10 και ώρα 19:00 στο  Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης "ΕΚΑΒΗ" (1ο Όροφο)  στην ημερίδα που διοργανώνει με τίτλο « Σύγχρονοι προβληματισμοί της οικογένειας»

Προπονήσεις παικτών για προεπιλογή Κ14 και Κ16 ΕΠΣ Πιερίας

ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΚΤΩΝ Κ-14 και Κ-16

Καλούνται όλοι οι προπονητές των συλλόγων που προπονούν τμήματα υποδομής στις ηλικίες Κ-14 (2009-2010) και Κ-16 (2007-2008) να επικοινωνήσουν άμεσα με τους υπεύθυνους προπονητές της ΕΠΣ.

Ανακοίνωση - Συγχαρητήριο Μύνημα

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κυριακή Πεπόνη στο Τουρνουά που έγινε στο Πρίλεπ

Η 16χρονη Κυριακή Πεπόνη από τον Κορινό Πιερίας και βασική αθλήτρια της ΑΕ ΚΟΥΚΟΥ  (ποδόσφαιρο) το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε αγωνίστηκε στην πόλη Πρίλεπ των Σκοπίων, στο τουρνουά Judo.

Εορταστική Εκδήλωση για τα 71 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου (17/10/1951 – 17/10/2022)