Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Σεμινάριο με θέμα: «Εφηβική πραγματικότητα: Προκλήσεις και ευκαιρίες»


ΟΙ "ΑΙΓΙΝΙΩΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στο φιλικό αγώνα του Σαββάτου ΑΕ Καρίτσας - Αιγινιακού ξαναζωντάνεψαν παλιές μνήμες, καθώς τρείς εν ενεργεία ποδοσφαιριστές των " κιτρινόμαυρων "  έπαιξαν στο παρελθόν στον Αιγινιακό και ξεχώρισαν  πέρα από τις πολύτιμες αγωνιστικές υπηρεσίες, που προσέφεραν και για την εν γένει άψογη συμπεριφορά τους .

Γιορτή τσίπουρου στον Κορινό

 Γιορτή τσίπουρου διοργανώνει ο Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας στον Κορινό (11:30 το πρωί) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συνδιοργανωτής: Δήμος Κατερίνης

Η «η ισχύς εν τη ενώσει», για τους ελαιοπαραγωγούς του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου ¨ΘΕΪΚΟ ΟΛΥΜΠΟΣ¨

 Καλούν τους μικρούς και μεσαίους ελαιοπαραγωγούς της Πιερίας να ενωθούν μαζί ώστε να απολαμβάνουν τις υψηλότερες τιμές της αγοράς.

Δημήτρης Ρουκάς M.Sc. Τεχνολόγος Γεωπόνος 

Επιστημονικός Συνεργάτης Π.Ε. Πιερίας.

ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ Διεθνές τουρνουά στη Σερβία

 Στις 08 Οκτωβρίου 2022 στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε το ΒELEGRADE WINNWR 2022. 

Ο ΝΟΚΑΤ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κατηγορίας optimist u16

 Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας κατηγορίας optimist u16 συμμετείχε ο Ναυτικος Όμιλος Κατερίνης με τρεις νεαρούς ιστιοπλόους. 

ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΥ !!!

Του Γιώργου Καρανικόλα

"Γηρασκω αεί διδασκόμενος" είχε πει ο αρχαίος νομοθέτης Σόλωνας και δικαιώνεται από τότε συνεχώς αφού μόλις το περασμένο Σάββατο έμαθα ότι το Δίον εκτός από σπουδαίος αρχαιολογικός χώρος φημίζεται και για τα γευστικά κυδώνια του .