Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Μακεδονικός: Τους ευχαριστούμε πολύ

 Αξιοσημείωτη η απότιση φόρου τιμής από πλευράς φιλάθλων του Πιερικού στον αγαπημένο ποδοσφαιριστή και αξιομνημόνευτο φίλο τόσο του συλλόγου της Κατερίνης, όσο και του Μακεδονικού, Παύλου Δήμου!

Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Η ομάδα που πάντα … αποβλέπει ψηλά

   Οι γενοκτονίες και ο ξεριζωμός των Ελλήνων  του Πόντου και της Μικράς Ασίας, έναν περίπου αιώνα πριν, οδηγούν τον Ελληνισμό σε νέα γη, στην ελεύθερη πατρίδα. Η Κατερίνη και η Πιερία γενικότερα, μεταξύ άλλων περιοχών, υποδέχονται το προσφυγικό στοιχείο.

ΑΕ Καρίτσας - Αιγινιακός 1-3 σε φιλικό Ευχαριστήριο σε Κώστα Παραλυκίδη

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Ανώτερος ο Αιγινιακός κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι  εκτός έδρας  την ΑΕ Καρίτσας με 3-1 . Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε στην φιλική νίκη πιο εύκολα απ' δείχνει το τελικό αποτέλεσμα . Αφού απώλεσε πολλές κλασσικές ευκαιρίες  για ένα μεγαλύτερο σκόρ .

Κατάταξη σωματείων για το 2022– αξιολόγηση ορειβατικής δράσης 2021

Αγαπητοί φίλοι,

Με βάση τα έντυπα αξιολόγησης που κατατέθηκαν στην Ε.Ο.Ο.Α για την ορειβατική δράση έτους 2021 η κατάταξη των σωματείων – μελών Ε.Ο.Ο.Α αναλύεται ως εξής:

Πιερικός - Μακεδονικός 1-0 Φιλική νίκη και τιμή στον αξέχαστο Παύλο Δήμου

Καλός και αισθητά βελτιωμένος ο Πιερικός, νίκησε 1-0 τον Μακεδονικό της SL2 χθές Σάββατο 8/10, στο γήπεδο της Ανδρομάχης. Η ομάδα της Πιερίας δείχνει σταδιακά τα δυνατά της στοιχεία κι αυτό ικανοποιεί τον Λεωνίδα Μπίλη γιατί βλέπει το πλάνο του να υλοποιείται. Όπως έχει δηλώσει ο Κατερινιώτης τεχνικός αυτή η ομάδα έχει ακόμη πολλά να δώσει και να δείξει και θέλει να είναι έτοιμη στην επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό επιδιώκει δουλεύοντας καθημερινά με τους συνεργάτες του.