Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

“Λουκέτο” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ;

 Μια εβδομάδα μετά την απόφαση διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων από την ΓΣ ΕΠΟ, η κατάσταση, που παρουσιάζει το SoccerPlus, διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Δυνατό φιλικό με Μακεδονικό το Σάββατο

Με τον Μακεδονικό της SL2 δίνει φιλικό το Σάββατο ο Πιερικός, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για το φετινό πρωτάθλημα. Επιστρέφει ο Κατσαμάγκας, ενώ θα απουσιάσει ο ταλαιπωρημένος απο ίωση Ίμπισι. Η σελίδα της Κατερινιώτικης ομάδας αναφέρει:

ΤΑ «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΠΛΑΤΩΝ»

  Συνεχίζοντας τις δράσεις μετά και την φετινή επιτυχή ολοκλήρωση της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού, ο φορέας του θεσμού «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ», υλοποίησε ένα ακόμα εκπαιδευτικό δρώμενο με αναφορά το θέατρο και την τέχνη της φωτογραφίας.

Αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατερίνης "Δρυάνιστα"

ΑΟΚ Αιγινιακός - ΑΚΕ Πιερίας

ΣΤΟ " ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στο γήπεδο " Γεώργιος Καραϊσκάκης βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Γενικός γραμματέας του Αιγινιακού Γιώργος Καρανικόλας και είδε τον αγώνα της Super League Ολυμπιακός - Ατρόμητος Αθηνών ( 2 - 0 ) .

Πρόταση του Προέδρου Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Δ.Αδαμόπουλου, για ίδρυση προσφυγικού και αθλητικού μουσείου

Στο πλαίσιο συνεργασίας τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας (ΣΑΣΑ) με τον Σύλλογο Μικρασιατών Πιερίας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Δημήτριος Αδαμόπουλος, μίλησε στην τελευταία εκδήλωση των Μικρασιατών, στον αύλειο χώρο τού Αρχοντικού Τσαλόπουλου, στην Κατερίνη. Ήταν μια εκδήλωση με την οποία έκλεισε η διοργάνωση (σειρά παρουσιάσεων και δράσεων) για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022). 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Η επιστροφή

Μετά από 5 χρόνια απουσίας από τις Εθνικές κατηγορίες, το ανδρικό τμήμα του Πιερικού Αρχέλαου επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την προσεχή Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, με τις εντός έδρας αναμέτρηση με τον Όλυμπο Κορδελιού στις 17.00.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2022 Σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων & συλλόγων στο Δημαρχείο Κατερίνης

 2200 ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ  ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ

Κάθε χρόνο τα χαρούμενα πρόσωπα, αυξάνονται κατακόρυφα. Ο λόγος για το «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, που αναμένεται να αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για όλους όσοι λάβουν μέρος σε αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο.