Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

ΛΕ’ Πάτρια στη Ράχη Πιερίας – Αφιέρωμα στους Αγιορείτες Πατέρες (Πρόσκληση - Πρόγραμμα)

Το Σάββατο 08/10 στη Νεοκαισάρεια, η τελετή εγκαινίων του Εκθετηρίου (μόνιμη Παλαιοντολογική Έκθεση)

Δήμος Κατερίνης - Ασφαλτόστρωση αγροτικών οδών σε Ελατοχώρι και Κορινό

Σε εξέλιξη είναι από την Τεχνική Υπηρεσία το πρόγραμμα βελτίωσης της αγροτικής οδοποϊας στο Δήμο Κατερίνης. Τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση σε δύο ακόμη περιοχές σε Ελατοχώρι και Άι Γιώργη στον Κορινό.

Επιστροφή με 5 μετάλλια απο τους αγώνες ''Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά'

 Με πέντε μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από τους αγώνες ''Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά'' στον Ναυταθλητικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πεθελινού 'Κερκινιτις' την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Αναβάλλεται για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου το σεμινάριο με θέμα: «Εφηβική πραγματικότητα: Προκλήσεις και ευκαιρίες»

Το άθλημα ενώνει! Η τόλμη διδάσκεται και η δύναμη αποκτιέται

Δεν υπάρχουν καλές και κακές εποχές , εύκολα ή δύσκολα χρόνια. Ο άνθρωπος έχει την ικανότητα της αυτοσυντήρησης και μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση όπως αποδεικνύει περίτρανα η Ιστορία την επιβίωση του ως είδος αξεπέραστο στο πέρασμα των αιώνων. Αυτό αποδεικνύει η στάση του για αυτά που συμβαίνουν επίκαιρα αλλά και στο σύντομο παρελθόν των οικονομικών αναταράξεων που ξεκίνησαν 13 χρόνια πριν.

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Παραλαβή αριθμών συμμετοχής & μεταφορά αθλητών

Τη μοναδική εμπειρία της συμμετοχής, σε μία διαδρομή γεμάτη ιστορία, πολιτισμό και πολλές συγκινήσεις θα ζήσουν όλοι όσοι λάβουν μέρος είτε ως αθλητές, εθελοντές είτε ως θεατές στη φετινή διοργάνωση – θεσμό «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 09 Οκτωβρίουμε αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την πλατεία Ελευθερίας.