Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Ο Ορεινός Δήμος Κατερίνης γαστρονομικός προορισμός!

- Μεγάλη προσέλευση επισκεπτών  στο 2o Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού & του Δάσους στο Ελατοχώρι

Δύο εικοσιτετράωρα γεμάτα γεύσεις και αρώματα φιλοξένησε το Σάββατο 01 και την Κυριακή 02 Οκτωβρίου, το πανέμορφο Ελατοχώρι, στο πλαίσιο του 2ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του βουνού και του δάσους, το οποίο διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Κατερίνης σε συνεργασία με την ΔΕΕΕΚ/Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95.3FM, τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του  Δ. Κατερίνης και τοπικούς φορείς.

ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ - ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΜΙΑ ΆΡΡΗΚΤΗ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1982

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στην εποχή της αποξένωσης, της απομόνωσης, του ναρκισσισμού  και των διαδικτυακών φίλων που, βιώνουμε σήμερα η πραγματική φιλία είναι η αναγκαιότητα στη ζωή μας .

Μια τέτοια αληθινή φιλική σχέση που ,  κρατάει από το φθινόπωρο του μακρινού 1982 . και παραμένει αναλλοίωτη στον  χρόνο , κόντρα στα σημεία των ... καιρών είναι αυτή του Γιώργου Καρανικόλα με το Στέλιο Αποστόλου. Γνωρίστηκαν στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης , όντας φοιτητές στην σχολή Τεχνολογίας γεωπονίας ( Ζωικής Παραγωγής ) και από τότε είναι φίλοι ...για πάντα . 

Σώθηκε χάρη στον απινιδωτή 20χρονος αθλητής

 Σοκαριστηκές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο για την φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην έδρα της Λίντεμανς Άαλστ κόντρα στην ομάδα του Πρωτοψάλτη Γκρίνγιαρντ Μασέικ, όταν στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης ο νεαρός 20χρονος λίμπερο Μάρτιν Πέριν κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων μέσα στο τάραφλεξ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ “ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΖΩΗΣ και ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”

 Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα υλοποιήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “ΒΑΣΙΚΗ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ  ΖΩΗΣ και  ΧΡΗΣΗ  ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ  ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔIΣΤΗ (BLS/AED)”.