Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 2/10

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 2 Οκτωβρίου

ΝΟΚΑΤ: Με τρεις συμμετοχές στην κατηγορία optimist στον Πειραιά

 Με τρεις συμμετοχές στην κατηγορία optimist συμμετέχει η ιστιοπλοϊκή ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στον OPEN Πανελλήνιο διασυλλογικό αγώνα που διεξάγεται από τον Ν.Ο.Δελφινάριο στον Πειραιά.

ΚΑΠΗ Δήμου Κατερίνης: Προληπτική ιατρική, καμπάνια ενημέρωσης για τον ηλικιακό ρατσισμό & γλέντι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων

Με δράσεις προληπτικής ιατρικής, καμπάνια κατά του ηλικιακού ρατσισμού και στον επίλογο με γλέντι για τα μέλη τους, γιόρτασαν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

Με 16 αθλητές ο ΝΟΚΑΤ στο ‘’ Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππά’’

 Με 16 αθλητές θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στους διασυλλογικούς Αγώνες του Ναυταθλητικού Συλλόγου Πεθελινού  Κερκινίτης  ‘’ Κύπελλο Δήμου Εμμανουήλ Παππα’’ την Κυριακή 02 Οκτωβρίου.

" ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΙΓΙΝΙΩΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΜΑΛΓΑΡΩΝ " !!!

 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΏΝΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : 3-2

Του Γιώργου Καρανικόλα

Φιλική ήττα γνώρισε ο Αιγινιακός με σκόρ 3-2 σήμερα  στα Νέα Μάλγαρα από τον τοπικό Εθνικό , ομάδα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ .

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ισόπαλο το φιλικό προετοιμασίας στον Σβορώνο

 Βελτιωμένος απο παιχνίδι σε παιχνίδι ο Πιερικός, συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα που θα είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Το χθεσινό φιλικό με τον ΓΑΣ Σβορώνου έδωσε χρήσιμα στοιχεία στον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, που δοκιμάζουν σχήματα και ποδοσφαιριστές, πρίν καταλήξουν στο μοντάρισμα της 11άδας που θα μπεί στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.