Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 1/10

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου

Η στήριξη της Τρίτης Ηλικίας - ψηλά στις προτεραιότητες του Δήμου Κατερίνης

- Έργο & δράσεις με κοινωνικό πρόσημο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο κοινωνικής προστασίας, μέσω υποδομών, έργων και δράσεων, ο Δήμος Κατερίνης αποδεικνύει καθημερινά - και όχι μόνο την 1η Οκτωβρίου - παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας, ότι με σεβασμό στους ηλικιωμένους μας, διαμορφώνει ένα κοινωνικό πλαίσιο, όπου η μακροβιότητα συνυφαίνεται με την αλληλεγγύη, τη συμμετοχή και την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αντιδημαρχία Καθαριότητας: Τροποποιείται το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων

Τροποποιείται το πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022. Η αλλαγή στην ημέρα αποκομιδής σε κάποιες περιοχές της πόλης της Κατερίνης, αποφασίστηκε στο πλαίσιο της προσπάθειας του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, για την παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους δημότες της πόλης.

Δύο περιβαλλοντικά βραβεία για το Δήμο Κατερίνης

 Εκδήλωση απονομής βραβείων «Environmental Awards 2022»

Τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές και πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος και την Αειφορία, καθώς και καινοτόμα «πράσινα» έργα, τεχνολογίες ή προγράμματα, απονεμήθηκαν την Τετάρτη στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμούστους νικητές, σε μια εντυπωσιακή τελετή.

Οριστική λύση για 2ο και 5ο ΓΕΛ Κατερίνης με πρόταση για ένταξη στο πρόγραμμα «ΗΛΕΚΤΡΑ»

Τη νέα πρόταση που προκρίνει ο Δήμος Κατερίνης για την αντιμετώπιση των κτιριακών προβλημάτων του 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, παρουσίασε ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, σε συνάντηση που είχε με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Γιώργο Μακρή και τη Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Μαρία Κορύτσα. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης, ο Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θάνος Μπαραμπαγεωργόπουλος, ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιάννης Συμεωνίδης, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης του δημάρχου Ηρακλής Καρπούζας.

Το τμήμα χάντμπολ του Αρχέλαου Κατερίνης στην "Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού"

 Με την ευκαιρία της επίσκεψης του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης στα πλαίσια της "Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού", το τμήμα χάντμπολ του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης έφερε σε επαφή τους μικρούς μαθητές του σχολείου με το άθλημα του χάντμπολ (χειροσφαίριση), που με τις επιτυχίες του τιμά και κάνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα την πόλη της Κατερίνης.