Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης: Χωρίς αντίπαλο ο Κώστας Κουκοδήμος στην Κατερίνη!

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε δημοτικές εκλογές στον δήμο Κατερίνης ποιον από τους παρακάτω θα ψηφίζατε για Δήμαρχο:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κοντά σε νέες προσθήκες - Η διοίκηση δίπλα στην ομάδα

Σε ρυθμούς ενίσχυσης κινείται ο Πιερικός. Η διοίκηση δείχνει με κάθε τρόπο πως κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Η σελίδα του συλλόγου αναφέρει: 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με στόχο την βελτίωση και τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας, όταν ξεκινήσει επίσημα η αγωνιστική περίοδος. Μετέχουν τρείς νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αφήνουν καλές εντυπώσεις και άν αποκτηθούν, θα ενισχύσουν τη μεσαία και επιθετική μας γραμμή. 

- 2000 ήδη οι συμμετοχές στον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

- Παράταση εγγραφών λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος

Με απόφασή της, η διοργάνωση του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εγγραφών, παρατείνει την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έως και την συμπλήρωση 2300 συμμετοχών. Ήδη οι πρώτες 2000 συμμετοχές που προκηρύχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, έχουν διατεθεί. 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΓΑΡΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Εκμεταλλευόμενος την αναστολή διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων που , συνεχίζεται και το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Αιγινιακός θα δώσει φιλική αναμέτρηση στα Νέα Μάλγαρα με τον τοπικό Εθνικό , ομάδα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ με ώρα έναρξης 5:00 μ.μ.

Πρόσκληση - Παρουσίαση Βιβλίου

Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30, στο χώρο του Fradel (Σολωμού 6, Κατερίνη).

"Ατέρμων Ελκυστής", ερωτική ποίηση της συγγραφέως Έλενας Χριστίδου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας-εκπαιδευτικός Χρύσα Λουλοπούλου και η αρχαιολόγος, υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης Μαρία Καρανίκα.

Τα ΚΑΠΗ Κατερίνης αναλαμβάνουν δράση κατά του ηλικιακού ρατσισμού

Τα ΚΑΠΗ Κατερίνης αποτίνουν φόρο Τιμής στην Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων συμμετέχοντας με τις δράσεις τους και προωθώντας την καμπάνια που οργανώνουν τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΟΗΕ για τον ηλικιακό ρατσισμό!