Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κατερίνα Νατσιοπούλου: Στην δέκατη θέση των καλύτερων επιδόσεων γυναικών όλων των ηλικιών

 Στην δέκατη θέση των καλύτερων επιδόσεων γυναικών  όλων των ηλικιών στην Ελλάδα, στα 400μ για τον ανοιχτό στίβο για την αγωνιστική χρονιά 2021-22 η 17χρονη αθλήτρια μας Κατερίνα Νατσιοπούλου. 

Βροχές και καταιγίδες σήμερα, καλοκαίρι ξανά απο αύριο μέχρι και την Κυριακή

 Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για δυνατές βροχές και καταιγίδες το επόμενο 24ωρο, μίλησε  όμως και για απότομη… αύξηση της θερμοκρασίας προς το τέλος της εβδομάδας!

Ο Δήμος Κατερίνης & το πρόγραμμα Erasmus+ Sport «συναντούν» την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού

- Τουρνουά βόλεϊ με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες της πόλης

Με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες 14 έως 18 ετών, την Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, συναντά από σήμερα έως και την Πέμπτη (10:00 π.μ. έως 12:00 μ.), στο δημοτικό πάρκο, το πρόγραμμα Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”.  

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Επιστροφή με 2 Χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 1 χάλκινο!

 Σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση βρέθηκε ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ την Κυριακή στις 25/09, στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε και έφερε σε πέρας έναν όμορφο αγώνα όπου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης κατέκτησε 2 Χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 1 χάλκινο. 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό άνοιξε η αυλαία της νέας πολιτιστικής περιόδου για τον Σύλλογο Κρητών Ν. Πιερίας «Οι Σταυραετοί»

Με αισιόδοξα μηνύματα για συνέχεια της δημιουργικής του διαδρομής, άνοιξε η αυλαία η αυλαία της πολιτιστικής περιόδου 2022-23, για τον Σύλλογο  Κρητών Ν. Πιερίας «Οι Σταυραετοί».Η  νέα πολιτιστική περίοδος εγκαινιάστηκε χτες το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου,  με  τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσανιερείς, της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.