Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης - εξωραϊσμού υποδομών & εγκαταστάσεων

Άρτιες συνθήκες άθλησης και απρόσκοπτης λειτουργίας του χώρου με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αθλούμενων όλων των ηλικιών εξασφαλίζουν οι παρεμβάσεις εξωραϊσμού και μεγάλης κλίμακας συντήρησης των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος».

ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Ο ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Τον  έμπειρο μεσοεπιθετικό Σίμο Παπαδόπουλο  απέκτησε ο Αιγινιακός και δυνάμωσε αισθητά την " ραχοκοκαλιά " της ομάδας . Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που , " έφαγε με το κουτάλι ....τα Πιερικά γήπεδα " . και μάλιστα  παλαιότερα στον Πιερικό της Β' εθνικής κατηγορίας υπήρξε αρχηγός του. 

Φιλικό στο Νέο Κεραμίδι ο Πιερικός την Κυριακή - Στις προπονήσεις 20χρονος διεθνής

Αξιόπιστο φιλικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή 25/9 ο Πιερικός, αντιμετωπίζοντας στο Νέο Κεραμίδι τον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα της Κατερίνης δημοσιοποίησε τα τελευταία νέα της, στην σελίδα που διαθέτει και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» και την «Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας»

 Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ –ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ /ΕΛ.Π.ΠΙ.

Αυτή την Κυριακή 25/9  ανεβαίνουμε μέχρι την Ρητίνη. Γιατι Δήμος δεν είναι μόνο η Κατερίνη αλλά και τα δεκάδες χωριά γύρω από την πόλη που χρόνια περιμένουν ,ειδικά όσα είναι μέχρι και 5-10χλμ και την «ποδηλατική» τους ένωση με την πόλη!

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: «PARANAUE» & μουσικά σχήματα της πόλης δίνουν τον ρυθμό

-1800 οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές στον αγώνα έως σήμερα

Χρώμα και ρυθμό στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή του αγώνα δρόμου, «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, αναμένεται να δώσουν επενδύοντας μουσικά τη διαδρομή από το Πλατανόδασος έως και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική Πλατεία, μπάντες, Djs, μουσικά σχήματα πολιτιστικών συλλόγων κ.ο.κ.