Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε τον Αποστόλη Δαλαμήτρα το Νέο Κεραμίδι

 ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Ακόμη μια προσθήκη για το ρόστερ της ομάδος μας πραγματοποίησε η διοίκηση του Εθνικού. Με γρήγορα αντανακλαστικά αποκτήθηκε ο Αποστόλης Δαλαμήτρας από την ομάδα του Πιερικού που αγωνιζόταν την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν.

ΓΑΣ Σβορώνου: Λύση με Καρτσαμπά - Φιλικό με Καρδίτσα

 Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Καρτσαμπά. 

Ο Αλέξανδρος αποτελεί έναν γηγενή και άκρως σημαντικό ποδοσφαιριστή ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα την περασμένη σεζόν με τα "κιτρινόμαυρα" συμβάλλοντας και εκείνος από την πλευρά του στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη της ανόδου στη Γ' Εθνική. 

Τρέχω για την Κατερίνη:«Χαμόγελα Ζωής» από τη Μέριμνα Παιδιού, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών & τον Σύλλογο Διαβητικών Πιερίας

- Σύλλογος Καρκινοπαθών: ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ Γίνε Δότης Μυελού των Οστών ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ

- Σύλλογος Διαβητικών: Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη μας

- Η πολυπληθέστερη (έως σήμερα) ομάδα της Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης ανοίγει την αυλαία της αθλητικής γιορτής

Το μήνυμα «ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ Γίνε Δότης Μυελού των Οστών ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – ΔΩΣΕ ΖΩΗ» προωθεί η αθλητική διοργάνωση – θεσμός για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας στο συγκρότημα Εκκλησιαστικών Ιδρυμάτων στον Σβορώνο

ΣΧΟΛΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ-ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

 Το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής Σαμαρειτών και Διασωστών  του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι το πληρέστερο που υπάρχει στην χώρα μας σε επίπεδο εθελοντικών οργανώσεων παρόμοιου αντικειμένου και δράσης.  

Κατσιαμήτας: “Επαγγελματισμός και Μπίλης τη διαφορά στον Πιερικό, όπως και το ταλέντο”

 Στην εκπομπή “Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, ο έμπειρος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός, που γύρισε στον Πιερικό για την 4η θητεία του, προερχόμενος από τον ΓΑΣ Σβορώνου. Ο 27χρονος έχει παίξει και στη Β΄ Εθνική με τους “μελανόλευκους”, έχει συνεργαστεί ξανά με τον Λεωνίδα Μπίλη και γυρνά σε γνώριμα λημέρια, ενώ ακόμα θήτευσε σε Ερμιονίδα, Κρόνο Αργυράδων, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πύδνα Κίτρους, Διαγόρα Σεβαστής, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου και Γερμανία.