Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Αναστολή των τοπικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πιερίας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας, σε έκτακτη (δια περιφοράς του λόγου) συνεδρίαση της σήμερα 15/09/2022, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή όλων των αγώνων των τοπικών πρωταθλημάτων της Α' και Β' κατηγορίας, που ήταν προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Περιήγηση & έκθεση ιστορικών οχημάτων στην Παραλία

 - Το  Σάββατο 17& την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 10ης«Ανάβασης Ολύμπου»

Το χρώμα, το κλίμα και την κομψότητα μιας άλλης εποχής αναμένεται να μεταφέρουν στην Παραλία Κατερίνης, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, ιστορικά οχήματα.

Ακαδημία Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Προπονητικό staff και υπεύθυνος επικοινωνίας

Προπονητικό staff αγωνιστικής περιόδου 2022-23

H ποδοσφαιρική Ακαδημία Σ.Φ.Κ. Πιερικός ανακοινώνει ότι το προπονητικό staff των αγωνιστικών τμημάτων για τη φετινή χρονιά 2022-23, αποτελείται από τους: Mανώλη Μπατσαρά (τεχνικό Διευθυντή, Κ14 & 25η Μαρτίου-Πιερικός), Δημήτρη Κυζίρογλου (Κ6 & Κ8), Κωνσταντίνο Κραγιόπουλο (Κ10 & Κ11), Ιωάννη Χατζηπουργάνη (Κ12 & Κ13) & Σάββα Ταταρίδη (προπονητή τερματοφυλάκων).

Ξενοδοχείο 5* Valis Resort Hotel - Βόλος για μοναδικές απολαυστικές αποδράσεις!


Η κλασική πολυτέλεια έχει την δική της γοητεία! Με αυτήν τη σκέψη δημιουργήθηκε το Valis Resort! Η αρμονική ένωση αρχιτεκτονικής και κομψότητας θα σας προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία διαμονής.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Κατερίνης

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Κατερίνης, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Κατερίνης στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων,στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου Έργου «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση»(ΟΠΣ 5002212).

Το ρόστερ του Δία Δίου για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023

Η διοίκηση του Δία Δίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το έμψυχο δυναμικό που θα στελεχώσει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα τη φετινή σεζόν, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Το ρόστερ του Δία Δίου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΥΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ. Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΔΗΜΑΣΗ

 Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης για τις εξαιρετικές και ποιοτικές υπηρεσίες προς τον σύζυγο και πατέρα μας Ιωάννη Σιδηρόπουλο.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θανάση Πιτσόλη ο Πιερικός

Ο Πιερικός συνεχίζει την προετοιμασία του, αναμένοντας την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Η σημερινή ενημέρωση στη σελίδα του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, περιλαμβάνει τις παρακάτω πληροφορίες, με σημαντικότερη την επικείμενη συμφωνία με δυναμικό και συνάμα ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό: