Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Στέλλα Τζιτζιλή: Τάραξα τα λιμνάζοντα νερά και τις τακτικές χρόνων

 ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

   Από το απόγευμα της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 2022 η Εταιρεία Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, είναι πλέον ακέφαλη. Υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από τη θέση της προέδρου, όσο και από διοικητικό μέλος, η Στέλλα Τζιτζιλή. 

Τελετή εγκαινίων του Εκθετηρίου (μόνιμη Παλαιοντολογική Έκθεση) στη Νεοκαισάρεια

 

Hμερίδα για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό από τον σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Πιερίας

 Hμερίδα για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό τωνσυναδέλφων δημοτικών υπαλλήλων διοργανώνει o Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, το Σάββατο 17/09/2022 &ώρα 09:00 π.μ., στην συνεδριακή αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης.

Συνάντηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους και του Προέδρου του Ο.Π.Π.Α.Π. Δήμου Κατερίνης με επίκεντρο τα ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2022

Οι εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Δήμος Κατερίνης στα φετινά ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ καθώς και με αφορμή τη συμπλήρωση 110 ετών από την απελευθέρωση της πόλης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου με  τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης κ. Γιάννη Νταντάμη και την Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Π.Α.Π. κα Μιράντα Παππά.

Δήμος Κατερίνης - Κοινωνικό Ιατρείο Πρόσβαση στην πρωτοβάθμια ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ

- 1000 ωφελούμενοι & 7328 δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες

1000και πλέον ωφελούμενοι & 7328 ιατρικές υπηρεσίες από τον Ιούνιο του 2021 έως και σήμερα συμπυκνώνουν τις πολύτιμες δωρεάν υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής & πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, που έχουν παρασχεθεί σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού (ανασφάλιστοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άστεγοι, χρήστες ουσιών, ανήμποροι μετακίνησης, πρόσφυγες κ.α.) από το  Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Κατερίνης.

ΕΠΣ Πιερίας: Σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου

 

16-22 Σεπτεμβρίου - Ο Δήμος Κατερίνης στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

 Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» την Κυριακή 18/09

Δυναμικό παρών δίνει ο Δήμος Κατερίνης, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους προσκαλώντας όλους τους δημότες, μικρούς και μεγάλους, να συμμετέχουν στις δράσεις που θα υλοποιηθούν για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (16-22 Σεπτεμβρίου 2022) ως εξής:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Έναρξη ακαδημιών

 ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΡΧΕΛΑΟΥ

Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την πλήρη έναρξη όλων των τμημάτων της ακαδημίας του για τη σαιζόν 2022-2023.

Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του συλλόγου απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 ετών και πλαισιώνεται από την μεγαλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα προπονητών της πόλης, με εμπειρία τόσο στις μικρές ηλικίες, όσο και στα αγωνιστικά τμήματα.