Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η Καλλιόπη Μαυρίδου - Σταύρος Σταυριανίδης: Πολλά συγχαρητήρια Καλλιόπη!

 Πολλά συγχαρητήρια στην  αθλήτρια του συλλόγου μας Μαυρίδου Καλλιόπη, η οποία πήρε την πρόκριση και θα  εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε  εφήβων - νεανίδων, νέων ανδρών - νέων γυναικών και U21, που θα γίνει στο Ικόνιο της Τουρκίας, 26 με 30 Οκτωβρίου.

20 κίτρινες τη σεζόν: Ο στόπερ – θρύλος που έπαιζε πιωμένος και με ένα πακέτο τσιγάρα στην… κάλτσα

Αν το «against modern football» είχε πρόσωπο…

Όταν μιλάμε για παιχταράδες που χαραμίστηκαν εξαιτίας των καταχρήσεων το μυαλό πάει απευθείας στον Τζορτζ Μπεστ. Σύμφωνα με όσους τον είδαν -αλλά σύμφωνα και με τον ίδιο- θα έκανε πολλαπλάσια όργια στα γήπεδα αν δεν τον ενδιέφεραν εξίσου οι… δραστηριότητες έξω απ’ αυτά.

«Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανείς δεν θα ήξερε τον Πελέ», όπως με σεμνότητα είχε εξηγήσει.

Ανακοίνωσε Δημήτρη Τόσκα το Νέο Κεραμίδι

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Μια ακόμη προσθήκη επιπέδου ανωτέρων κατηγοριών ανακοινώνει η ομάδα μας με την απόκτηση του Δημήτρη Τόσκα. Ο Δημήτρης έχει εμφανίσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Πιερικού.

Ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στο Βαλκανικό

 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Με ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο επιστρέφουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης από το Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Βοσνία.

Στον αγιασμό των σχολείων ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

- «Πρώτο κουδούνι» με ευχές για μια χρονιά γεμάτη γνώση &εφόδια

 Το πρώτο κουδούνι χτύπησε νωρίς το πρωί σηματοδοτώντας με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού, την επίσημη έναρξη της σχολικής περιόδου 2022 – 2023, για τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Κατερίνης.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 16 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης: