Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

“Διακοπή” όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων λόγω του νόμου για το “μητρώο σωματείων”

 Με 54 ψήφους υπέρ, τέσσερις κατά (Ολυμπιακός και ΕΠΣ Πειραιά, Λακωνίας, Ηλείας) και τέσσερις λευκές (Αστέρας, Βόλος, Ιωνικός, Ατρόμητος) η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αποφάσισε την διακοπή όλων ερασιτεχνικών πρωταθλήματων ποδοσφαίρου.

Καλή επιτυχία Χρήστο! Να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου γιατί το αξίζεις!

 Η περσινή χρονιά στην SL2 με την ιστορική φανέλα του Πιερικού, έφερε το συμβόλαιο συνεργασίας αρχικά με τον Ολυμπιακό Β΄και στη συνέχεια, κανείς δεν ξέρει που, για τον ταλαντούχο 18χρονο μέσο Χρήστο Καρανάτσιο.

ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

 Το Διοικητικό συμβούλιο της Εστίας Πιερίδων Μουσών αποφάσισε την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στις 5 Οκτωβρίου 2022. Θα προηγηθεί την ίδια ημέρα Γενική συνέλευση του συλλόγου με θέμα απολογισμός του απερχόμενου συμβουλίου. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση και οι εκλογές θα μετατεθούν στις 9 Οκτωβρίου 2022.

ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης: Απάντηση σε δημοσιεύματα

 Με αφορμή δημοσιεύματα για περιστατικό βίας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, ο ΟΠΠΑΠ διευκρινίζει τα εξής:

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 1 - 0 ( 1995-96 )

 Του Γιώργου Καρανικόλα 

Στο Πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας της περιόδου 1995-96 συναντήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου ο Αιγινιακός και ο Βατανιακός στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής μέρας. .

Το ημερολόγιο έδειχνε : Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 1995.

Giannoulis Hotel & Pool - Και το καλοκαίρι, συνεχίζεται!




Δημ. Οδός Παραλίας - Ολυμπιακής ακτής
60100 Olympiakí Aktí, Pieria, Greece
2351 063160

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Την Κυριακή 18/9 πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας σεμινάριο BLS /AED πάνω στη  Βασική Υποστήριξη της Ζωής. Το σεμινάριο φέρει πιστοποίηση από το φορέα ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) και διδάσκεται από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του φορέα οι οποίοι καθ όλη τη διάρκεια του προγράμματος καθοδηγούν και  στηρίζουν τη διαδικασία μάθησης.  

13η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΠΟΡΕΙΑ

Την Κυριακή 2 του Οκτώβρη, σε όλη την Ελλάδα οι ποδηλάτες διαδηλώνουμε.

Θέλουμε βιώσιμες πόλεις και ασφαλείς μετακινήσεις.

Όχι άλλα μεγάλα λόγια και έργα βιτρίνας.

Ζητάμε η Ελλάδα να πάει ένα βήμα μπροστά με το ποδήλατο.

Στις 2 του Οκτώβρη διεκδικούμε Εθνική Στρατηγική για το Ποδήλατο όπως έχουν οι περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Χρήστος Καρανάτσιος: "Ευχαριστώ" σε Δήμαρχο και Πιερικό!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πιερικού, τον Δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο που ήταν κοντά μας και στήριζαν εμένα και την ομάδα και την οικογένεια μου που ήταν πάντα δίπλα μου.

2o Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους 1 & 2 Οκτωβρίου 2022

 ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Μετά από το επιτυχημένο 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του βουνού και του δάσους, τον Ιούνη του 2022 στον Άγιο Δημήτριο Πιερίας, η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ.Κατερίνης διοργανώνει σε συνεργασία με την ΔΕΕΕΚ/Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95.3FM, τον ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης και τοπικούς φορείς του Ελατοχωρίου,το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του βουνού και του δάσους με έδρα το πανέμορφο Ελατοχώρι.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟΫΠΗΚΟΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ:

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 

6:00 μ.μ Πανηγυρικός Εσπερινός & Αρτοκλασία 

Κυριακή 2 Οκτωβρίου

7:00 – 10:15 π.μ. Όρθρος & Θεία Λειτουργία

Δήμος Κατερίνης: Σύσκεψη του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και των πολιτιστικών συλλόγων

- Δημιουργική συνεργασία στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» & προγραμματισμός για την πολιτιστική ατζέντα της περιόδου 2022-23

Η συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» και η καταγραφή της ατζέντας των δρωμένων που πρόκειται να υλοποιήσουν κατά την πολιτιστική περίοδο 2022-2023, τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των εκπροσώπων των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης, με το Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ).

Δήμος Κατερίνης: Ολοκληρώθηκε το τουρνουά βόλεϊ στο πλαίσιο του Erasmus+ Sport & της Ευρωπαϊκής εβδομάδας αθλητισμού

Με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες 14 έως 18 ετών, την Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, συνάντησε, στο δημοτικό πάρκο, το πρόγραμμα Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”.  Σήμερα Πέμπτη, στον επίλογο του τουρνουά έλαβαν μέρος και οι επαγγελματίες αθλητές – αθλήτριες πετοσφαίρισης: Γεωργία Γκόλτσιου, Χάρης Σακόγλου,,Θάνος Γερομίχαλος, Θάνος Τσίρκος Κώστας Καραγιάννης, ενώ στη διάρκεια της εβδομάδας συμμετείχαν μαθητές – μαθήτριες των: 1ου, 2ου, 3ου, 5ου ΓΕΛ Κατερίνης, 4ου και 2ου Γυμνασίων Κατερίνης. 

ΚΟΥΙΖ: Ηθικός ...κύριος και "κόκκινα φανάρια" μαζί για δήμο?

 Άν αληθεύει ότι ηθικός, (όπως λέει και φαίνεται), κύριος της εκκλησίας στην περιοχή μας, κατεβαίνει στις εκλογές ώς μέλος δημοτικής παράταξης, της οποίας ο ηγέτης "μπιζνάρει" με αντικείμενο τα "κόκκινα φανάρια" στα Βαλκάνια,

Στέλιος Καλαϊτζίδης: “Πλάνο πενταετίας στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου”

 Το δικό του σχόλιο ενόψει της νέας σεζόν έκανε ο Πρόεδρος του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Στέλιος Καλαϊτζίδης. Στην Γ’ Εθνική θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, με την ομάδα της Πιερίας να έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε ένα δύσκολο καλοκαίρι για την επαγγελματική της οργάνωση αλλά και τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι.

Το «στοίχημα» της Κατερίνης!

Ο δήμαρχος Κατερίνης και θρύλος του ελληνικού
αθλητισμού Κώστας Κουκοδήμος
 Έναν πλούσιο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό απολογισμό παρουσίασε στις αρχές Σεπτέμβρη ο Δήμος Κατερίνης με αφορμή τη συμπλήρωση 3 χρόνων από την ανάληψη της διοίκησης του από τον Κώστα Κουκοδήμο.

"Giannoulis Hotel & Pool" Εξωτερική πισίνα με μπαρ, άνετες ξαπλώστρες και beach bar!





ΤΩΡΑ - Διακοπή υδροδότησης σε περιοχή της Κατερίνης

Διακοπή στην υδροδότηση θα σημειωθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου σε οδούς της περιοχής των Αστικών Κατερίνης.

Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Πιερικού

Υποψήφιος δήμαρχος λανσάρει ...ροζ κουνελάκια στα Βαλκάνια

 Ποιος είναι άραγε ο υποψήφιος δήμαρχος που όπως λέγεται στην πιάτσα, διατηρούσε επί χρόνια, μαγαζί με γυναίκες σε χώρα των Βαλκανίων; 

"Λουκανικάκια" το ψέμα έχει κοντά πόδια. Θα κληθείς να λογοδοτήσεις για τα παραμύθια σου

 Δεν είμαιι άνθρωπος της πολιτικής. Ποτέ δεν ήμουν ούτε πρόκειται να γίνω. Απλά αγαπώ τον τόπο μου, τον αθλητισμό και τους χαμογελαστούς, ωραίους ανθρώπους!

Έβλεπα εδώ και χρόνια πως κινείται, με πόσο υπομονή, σοβαρότητα και τον τρόπο που αντιμετώπιζε ο παιδικός μου φίλος ο Κώστας τα πράγματα τότε σαν βουλευτής  και σήμερα στην ηγεσία του δήμου μας και πίστευα ότι όλοι στον χώρο, αν μη τι άλλο ήταν σοβαροί και λογικοί άνθρωποι που προσφέρουν στον τόπο και έχουν να δώσουν, να βελτιώσουν την καθημερινότητα μας.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοσκόπηση για τον Δήμο Κατερίνης: Χωρίς αντίπαλο ο Κώστας Κουκοδήμος στην Κατερίνη!

Εάν την επόμενη Κυριακή είχαμε δημοτικές εκλογές στον δήμο Κατερίνης ποιον από τους παρακάτω θα ψηφίζατε για Δήμαρχο:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κοντά σε νέες προσθήκες - Η διοίκηση δίπλα στην ομάδα

Σε ρυθμούς ενίσχυσης κινείται ο Πιερικός. Η διοίκηση δείχνει με κάθε τρόπο πως κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Η σελίδα του συλλόγου αναφέρει: 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με στόχο την βελτίωση και τον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας που θα πρέπει να έχει η ομάδα μας, όταν ξεκινήσει επίσημα η αγωνιστική περίοδος. Μετέχουν τρείς νέοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αφήνουν καλές εντυπώσεις και άν αποκτηθούν, θα ενισχύσουν τη μεσαία και επιθετική μας γραμμή. 

- 2000 ήδη οι συμμετοχές στον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»

- Παράταση εγγραφών λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος

Με απόφασή της, η διοργάνωση του αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», προκειμένου να ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση εγγραφών, παρατείνει την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έως και την συμπλήρωση 2300 συμμετοχών. Ήδη οι πρώτες 2000 συμμετοχές που προκηρύχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο, έχουν διατεθεί. 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΑΛΓΑΡΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΊΑΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Εκμεταλλευόμενος την αναστολή διεξαγωγής των τοπικών πρωταθλημάτων που , συνεχίζεται και το προσεχές Σαββατοκύριακο ο Αιγινιακός θα δώσει φιλική αναμέτρηση στα Νέα Μάλγαρα με τον τοπικό Εθνικό , ομάδα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΜ με ώρα έναρξης 5:00 μ.μ.

Πρόσκληση - Παρουσίαση Βιβλίου

Την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30, στο χώρο του Fradel (Σολωμού 6, Κατερίνη).

"Ατέρμων Ελκυστής", ερωτική ποίηση της συγγραφέως Έλενας Χριστίδου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας-εκπαιδευτικός Χρύσα Λουλοπούλου και η αρχαιολόγος, υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Κρήτης Μαρία Καρανίκα.

Τα ΚΑΠΗ Κατερίνης αναλαμβάνουν δράση κατά του ηλικιακού ρατσισμού

Τα ΚΑΠΗ Κατερίνης αποτίνουν φόρο Τιμής στην Παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων συμμετέχοντας με τις δράσεις τους και προωθώντας την καμπάνια που οργανώνουν τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του ΟΗΕ για τον ηλικιακό ρατσισμό!

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Κατερίνα Νατσιοπούλου: Στην δέκατη θέση των καλύτερων επιδόσεων γυναικών όλων των ηλικιών

 Στην δέκατη θέση των καλύτερων επιδόσεων γυναικών  όλων των ηλικιών στην Ελλάδα, στα 400μ για τον ανοιχτό στίβο για την αγωνιστική χρονιά 2021-22 η 17χρονη αθλήτρια μας Κατερίνα Νατσιοπούλου. 

Βροχές και καταιγίδες σήμερα, καλοκαίρι ξανά απο αύριο μέχρι και την Κυριακή

 Ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για δυνατές βροχές και καταιγίδες το επόμενο 24ωρο, μίλησε  όμως και για απότομη… αύξηση της θερμοκρασίας προς το τέλος της εβδομάδας!

Ο Δήμος Κατερίνης & το πρόγραμμα Erasmus+ Sport «συναντούν» την ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού

- Τουρνουά βόλεϊ με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες της πόλης

Με πρωταγωνιστές μαθητές – μαθήτριες 14 έως 18 ετών, την Ευρωπαϊκή εβδομάδα αθλητισμού, συναντά από σήμερα έως και την Πέμπτη (10:00 π.μ. έως 12:00 μ.), στο δημοτικό πάρκο, το πρόγραμμα Erasmus+ Sport “Ariadne’s Thread for Youth Deviance”.  

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Επιστροφή με 2 Χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 1 χάλκινο!

 Σε μια πολύ όμορφη διοργάνωση βρέθηκε ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ την Κυριακή στις 25/09, στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε και έφερε σε πέρας έναν όμορφο αγώνα όπου ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης κατέκτησε 2 Χρυσά μετάλλια, 2 ασημένια και 1 χάλκινο. 

Με τον καθιερωμένο αγιασμό άνοιξε η αυλαία της νέας πολιτιστικής περιόδου για τον Σύλλογο Κρητών Ν. Πιερίας «Οι Σταυραετοί»

Με αισιόδοξα μηνύματα για συνέχεια της δημιουργικής του διαδρομής, άνοιξε η αυλαία η αυλαία της πολιτιστικής περιόδου 2022-23, για τον Σύλλογο  Κρητών Ν. Πιερίας «Οι Σταυραετοί».Η  νέα πολιτιστική περίοδος εγκαινιάστηκε χτες το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου,  με  τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσανιερείς, της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. 

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Κύπελλο Ελλάδος στην Φλώρινα το τμήμα τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, ένας από τους μεγαλύτερους αγώνες τοξοβολίας στην Ελλάδα, το Κύπελλο Ελλάδος.

Στον αγώνα συμμετείχαν σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα, όλα τα τόξα (Ολυμπιακό, Σύνθετο και Barebow) και αθλητές Α΄ Κατηγορίας Ανδρών/ Γυναικών Α/Γ U21 και Α/Γ U18.

Ήττα στο φιλικό με το Νέο Κεραμίδι για τον Πιερικό

Την ήττα γνώρισε ο Πιερικός στο χθεσινό φιλικό του Νέου Κεραμιδίου και απέναντι στον τοπικό Εθνικό. Η σελίδα της ομάδας της Κατερίνης, αναφέρει για την αναμέτρηση τα εξής:

 Ήττα με 2-1 για την ομάδα μας, στο σημερινό φιλικό προετοιμασίας στο Νέο Κεραμίδι και απέναντι στον πιο έτοιμο Εθνικό.

www.taergalia.gr - Τα πάντα για το σπίτι!

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΛΙΚΗΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : 0 - 6

Του Γιώργου Καρανικόλα

Σ' ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που , έγινε σήμερα Σάββατο  στο Δημοτικό στάδιο Μελίκης ο Αιγινιακός κέρδισε τον τοπικό Φίλιππο, ομάδα Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας με το ευρύ σκόρ 6-0.

Με πολλές δοκιμές ο ΓΑΣ απέναντι στην αξιόμαχη Ελπίς, νίκη με 2-1 στο Σβορώνο

Ο ΓΑΣ έδωσε φιλικό με την Ανδρομάχη στο Σβορώνο το περασμένο Σάββατο 24/9. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της αναμέτρησης:

Σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε ένα πολύ χρήσιμο τεστ για τον ΓΑΣ ώστε να γίνουν διάφορες δοκιμές σε πρόσωπα και σχηματισμούς, η ομάδα μας επικράτησε με 2-1 απέναντι στην αξιόμαχη Ελπίς Ανδρομάχης στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου σε φιλική αναμέτρηση.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωσε 6 νεαρούς το Νέο Κεραμίδι

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Η Διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στηρίζοντας νεαρούς και γηγενής ποδοσφαιριστές ανακοινώνει την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους: 

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 24/9

Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου

1ο Δημοτικό Κατερίνης: Ενίσχυση Βιβλιοθήκης του Σχολείου

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ζητούμε την πολύτιμη βοήθεια σας προκειμένου να «ανθίσει» περισσότερο «ο κήπος» της βιβλιοθήκης του σχολείου μας! Συλλέγουμε βιβλία σε καλή κατάσταση, παιδικά ή απλώς χρήσιμα στη μαθητική μας κοινότητα!

Σας ευχαριστούμε που έμπρακτα στηρίζετε τις δράσεις μας που έχουν πάντα κοινό παρονομαστή τα παιδιά μας!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοτικό Κολυμβητήριο: Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις συντήρησης - εξωραϊσμού υποδομών & εγκαταστάσεων

Άρτιες συνθήκες άθλησης και απρόσκοπτης λειτουργίας του χώρου με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αθλούμενων όλων των ηλικιών εξασφαλίζουν οι παρεμβάσεις εξωραϊσμού και μεγάλης κλίμακας συντήρησης των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης «Θεόδωρος Διαμαντόπουλος».

ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ Ο ΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

 Του Γιώργου Καρανικόλα

Τον  έμπειρο μεσοεπιθετικό Σίμο Παπαδόπουλο  απέκτησε ο Αιγινιακός και δυνάμωσε αισθητά την " ραχοκοκαλιά " της ομάδας . Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που , " έφαγε με το κουτάλι ....τα Πιερικά γήπεδα " . και μάλιστα  παλαιότερα στον Πιερικό της Β' εθνικής κατηγορίας υπήρξε αρχηγός του. 

Φιλικό στο Νέο Κεραμίδι ο Πιερικός την Κυριακή - Στις προπονήσεις 20χρονος διεθνής

Αξιόπιστο φιλικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή 25/9 ο Πιερικός, αντιμετωπίζοντας στο Νέο Κεραμίδι τον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα της Κατερίνης δημοσιοποίησε τα τελευταία νέα της, στην σελίδα που διαθέτει και στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Με αφορμή την «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο» και την «Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας»

 Σ.Ε.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ –ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ /ΕΛ.Π.ΠΙ.

Αυτή την Κυριακή 25/9  ανεβαίνουμε μέχρι την Ρητίνη. Γιατι Δήμος δεν είναι μόνο η Κατερίνη αλλά και τα δεκάδες χωριά γύρω από την πόλη που χρόνια περιμένουν ,ειδικά όσα είναι μέχρι και 5-10χλμ και την «ποδηλατική» τους ένωση με την πόλη!

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: «PARANAUE» & μουσικά σχήματα της πόλης δίνουν τον ρυθμό

-1800 οι επιβεβαιωμένες συμμετοχές στον αγώνα έως σήμερα

Χρώμα και ρυθμό στη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή του αγώνα δρόμου, «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», την Κυριακή 09 Οκτωβρίου, αναμένεται να δώσουν επενδύοντας μουσικά τη διαδρομή από το Πλατανόδασος έως και το άγαλμα της Ελευθερίας στην κεντρική Πλατεία, μπάντες, Djs, μουσικά σχήματα πολιτιστικών συλλόγων κ.ο.κ.