Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Γ. Ολύμπιος Λόφου: Ευχαριστήριο

 Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας Λόφου «Γ. Ολύμπιος» ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και τον Αντιδήμαρχο Κοινοτήτων Γιάννη Συμεωνίδη για τις εργασίες στις υποδομές του γηπέδου, φωτισμό και συντήρηση του αγωνιστικού χώρου.

      Για το Δ.Σ. 

Ναλμπαντίδης Λεωνίδας

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Τρίτης 6/9

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου

Νίκη με 1-0 για το Νέο Κεραμίδι στο φιλικό με τον Φούφα

Τη νίκη με 1-0 πήρε ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, στο Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Μακεδονικό Φούφα.

Οκτώβρης 1954: Όταν στο γήπεδο πάρκου της Κατερίνης "τελείωσε" το ποδόσφαιρο για τον Δήμο Καραφουλίδη

 Συννεφιασμένη, μουντή σχεδόν απόκοσμη εκείνη η μέρα του Οκτώβρη του μακρινού 1954. Από νωρίς ψιλόβρεχε και μούσκευε η Κατερινιώτικη γη διψασμένη από το ξερό καλοκαίρι που προηγήθηκε. Το μικρό γηπεδάκι στο πάρκο της Κατερίνης φιλοξενούσε το απόγευμα εκείνης της ημέρας τον ποδοσφαιρικό αγώνα του πρωταθλήματος Μακεδονίας μεταξύ των ομάδων ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ. Ο Γαλαξίας των αστεριών της Δόξας Δράμας είχε αρχίσει να εμφανίζεται ήδη με επικεφαλής τον μετέπειτα άσσο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ Νεοτάκη Λουκανίδη.

Τρέχω για την Κατερίνη: Έτοιμο το μετάλλιο της αθλητικής γιορτής


-1000 οι επιβεβαιωμένες εγγραφές ένα  μήνα πριν την εκκίνηση

Η διοργάνωση – Θεσμός «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», παρουσιάζει το χειροποίητο, ανάγλυφο μετάλλιο, το οποίο, μαζί με το δίπλωμα συμμετοχής, θα απονεμηθεί σε όλους όσοι, στις 09 Οκτωβρίου διανύσουν τη γεμάτη συμβολισμούς, για την απελευθέρωση της Κατερίνης, ιστορική διαδρομή.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στην 14η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης στην Κέρκυρα

 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε, με την κωπηλατική του ομάδα, στην 14η  Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην όμορφη Κέρκυρα στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2022. Η αποστολή αποτελούνταν από 7 αθλητές- τριες του Ν.Ο.ΚΑΤ.