Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Το Σούπερ Καπ στον ΓΑΣ με το ευρύ 4-1. Ο δήμαρχος και η αντιπεριφερειάρχης τις απονομές! (φωτο)

 Καλύτερος ο ΓΑΣ Σβορώνου πήρε καθαρή και δίκαιη νίκη με σκορ 4-1 απέναντι στον κυπελλούχο Βατανιακό. Οι παίκτες του Σωτήρη Ζιώγα ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο και ισχυρό Βατανιακό του Γιώργου Ποτουρίδη, που σήμερα όμως δεν ήταν σε καλή αγωνιστική ημέρα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα και τον Κώστα Τσακιρίδη

Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα

Η διοίκηση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αλλά και σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια του συλλόγου της Πιερίας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πολιτευτή Ν.Δ. νομού Πιερίας Σπύρο Κουλκουδίνα για την διαρκή στήριξη του στην ομάδα μας.

Χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής ο Γκίρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

 Ακομα μια τεραστια επιτυχία για την Εθνική ομάδα της πάλης κατέκτησε ο Γκιρνης Ραφαήλ των Ολύμπιών Κατερίνης με το χάλκινο μετάλλιο για το 2022 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που διεξήχθη στην κοσμοπολίτικη Κωνστάντζα της Ρουμανίας την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου .

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  Με αφορμή ανυπόστατα δημοσιεύματα περί απαξίωσης, απρεπούς συμπεριφοράς και δικτατορικών αποφάσεων της διοίκησης της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης και ιδιαίτερα της προέδρου σε βάρος της χορωδίας του συλλόγου, παραθέτουμε την παρακάτω απάντηση για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο.

Ιερά Πανήγυρις

 Επί τη εορτή του εν χώναις Θαύματος του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, κατά την οποία πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός, θα πραγματοποιηθούν, την 5ην και 6ην Σεπτεμβρίου λατρευτικές εκδηλώσεις συμφώνως προς το κάτωθι Πρόγραμμα:

Αιγινιακός: Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ευχαριστεί θερμά τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας κ. Σπύρο Κουλκουδίνα για την παροχή φαρμακευτικού υλικού πρός την ομάδα.