Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

36η Εμποροπανήγυρη Δ. Κατερίνης: Μουσικό Γλέντι με την Γωγώ Τσαμπά την Κυριακή 04/09 & LIVE με τους MiLaRe αύριο Σάββατο

Αυθεντική ελληνική μουσική παράδοση, μουσικά γλέντια, τραγούδια σε στυλ swing, jazz, pop, rock κ.α., θέατρο σκιών συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες πλαισιώνουν την 36η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης. 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ με τυποποίηση ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2o Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους

1 & 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Στο πλαίσιο διοργάνωσης του 2ου Γαστρονομικού Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2022 στο γραφικό Ελατοχώρι, η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ. Κατερίνης προσκαλεί τους τοπικούς παραγωγούς, με τυποποίηση προϊόντων, να συμμετέχουν.

ΕΕΑ: Όχι σε Γκαρόζη & Πέντα για κατάπτωση της εγγυητικής του Πιερικού

Δυο ποδοσφαιριστές που πέρασαν παλαιότερα απο τον Πιερικό και συγκεκριμένα ο Στράτος Γκαρόζης ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό την περίοδο 2007-2009 στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική και ο Μαρσέλο Πέντα που έπαιξε για τρεις σεζόν και συγκεκριμένα στο διάστημα 2009-2012, είχαν καταθέσει προσφυγές κατά ης ομάδας της Πιερίας, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν απο την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η «GALLARIA» ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

 
 Την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία της έκθεσης φωτογραφίας της  Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης που φιλοξενείται από τις αρχές του τρέχοντος Αυγούστου στον πύργο του πολυχώρου αναψυχής και πολιτισμού «Gallaria», εξέφρασε ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και εκ των ιδιοκτητών του εμβληματικού πολυχώρου, Απόστολος Τζόβας. 

Στην τελική ευθεία ο 7ος Δρόμος Αλληλεγγύης Ι.Ν Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης

Σύσκεψη των επικεφαλής διοργανωτών του 7ου Δρόμου Αλληλεγγύης Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Κατερίνης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 στον Ιερό Ναό.

Στην συνάντηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού, π. Κυριάκος Κοκελίδης, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» Ευγενία Γιάντσιου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Πιερίας Ασημίνα Πούλιου -  Περδίκη, ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα Αλέξανδρος Πούλιος, καθώς κ.α. μέλη της επιτροπής.

ΕΠΣ Πιερίας: Τελικός SUPER CUP 2022

Η ΕΠΣ Πιερίας, σας καλεί να παρακολουθήσετε τον τελικό Super Cup 2022, τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα επτά το απόγευμα (19:00), στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού), ανάμεσα στις ομάδες Γ.Α.Σ. Σβορώνου και ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ Κατερίνης.