Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

3ετής απολογισμός έργου - Μια πόλη «ζωντανή», ένας Δήμος πρωταγωνιστής

Μέσα σε μια τριετία που ολόκληρη η χώρα δοκιμάστηκε σκληρά από τις συνέπειες της πανδημίας, ο Δήμος Κατερίνης κατάφερε όχι μόνο να προσπεράσει τα οικονομικά εμπόδια που κληρονόμησε αλλά και να πετύχει σημαντικές χρηματοδοτήσεις για έργα αναβάθμισης του αστικού ιστού, υποδομών σε όλες ανεξαιρέτως τις κοινότητες αλλά και να βάλει τις βάσεις για να αλλάξει η αναπτυξιακή  φυσιογνωμία του Δήμου μας, δίνοντας ουσιαστική ώθηση στον τουρισμό.

Μια τριετία γεμάτη από προβλήματα αλλά και επιτυχίες, με αγωνίες αλλά και επιβραβεύσεις, με δυσκολίες αλλά και σημαντικά βήματα

Δήμος Κατερίνης: Ανακοίνωση

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την προσκόμιση “voucher”της δράσης "Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης" της χρονικής περιόδου 2022-2023

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου "χορεύει" ο Ερμής Εξοχής

 

Με πρωταγωνιστή τον Φιρινίδη ο Βατανιακός στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Φιρινίδη, ο κυπελλούχος ΕΠΣ Πιερίας Βατανιακός, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος, αποκλείοντας τον ΑΟ Υπάτου. Οι Κατερινιώτες έπαιζαν απέναντι σε αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας, έπαιξαν όμως έξυπνα χρησιμοποιώντας τα δικά τους "όπλα" για να κερδίσουν μια μάχη στη διαδικασία των πέναλτις και να περάσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: Συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ – ΘΕΣΜΟΥ

- Οι εγγραφές συνεχίζονται και ξεπερνούν κάθε προσδοκία

Προκειμένου να συζητηθούν και να ρυθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων στη διαδρομή του  9ου αγώνα – δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ», σύσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Γεώργιο Τζήμα, τον Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης, Γεώργιο Κουκουσέλα και τον Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης, Γεώργιο Πουτουρίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο Μέγαρο της Διεύθυνσης. 

Σκηνές ροντέο σε live του Snik στην Κατερίνη, απίστευτο ξύλο σε νυχτερινό μαγαζί (βίντεο)

 Σκηνές από ροντέο καταγράφηκαν σε νυχτερινό μαγαζί της Κατερίνης όπου πραγματοποιήθηκε live του γνωστού τράπερ Snik. Άγριο σκηνικό δημιουργήθηκε στο live του Snik στην Κατερίνη, με μπουνιές, καρεκλιές, «ιπτάμενα» ποτήρια και τραυματίες.

ΦΙΛΙΚΌΣ ΑΓΏΝΑΣ : ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ - ΑΕ ΚΑΨΌΧΩΡΑΣ : 8-0

Του Γιώργου Καρανικόλα

" Πολυβόλο " ο Αιγινιακός φιλοδώρησε με οκτώ γκόλ την Α Ε Καψόχωρας Ημαθίας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη στο " Γιάννης Παραλυκίδης  " . Οι γηπεδούχοι ήσαν παραγωγικοί και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία έφτασαν στην ευρεία νίκη .

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΠΕΝΤΑΠΟΛΕΩΣ (ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ)

 ΣΑΒΒΑΤΟ  3  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟΝ  ΙΕΡΟ  ΝΑΟ  ΑΓΙΑΣ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

7:00 μ.μ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ & ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

7:30 – 10:00 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ & ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ