Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΕΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ … ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ

  Η Γαλλική έκφραση entre la poire et le fromage, δηλαδή «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» αντικατοπ
τρίζει μια πραγματικότητα. Ότι σε συναντήσεις φιλικού και κατά τι ανεπίσημου χαρακτήρα συνήθως αναλύονται, εκφράζονται και αποφασίζονται σημαντικά θέματα. Την ώρα που λύνονται … οι ζώνες και οι γλώσσες. 

Εκδήλωση βυζαντινής μουσικής στον Ι.Ν Τιμίου Σταυρού Κατερίνης

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση λόγου και μέλους, με θέμα: Το όφελος της βυζαντινής μουσικής στους νέους. 

«Πρώτο Φθινόπωρο» στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κατερίνης

-          Μουσικό αφιέρωμα  στον Βαγγέλη Κορακάκη από την Πολυτονική Ορχήστρα

Δήμος Κατερίνης: Εκδήλωση τιμής στον Dragan Markovic Palma

Με μια σεμνή τελετή, ο Δήμος Κατερίνης τίμησε τον Dragan Markovic Palma, το Σέρβο πολιτικό και αυτοδιοικητικό παράγοντα της πόλης Γιαγκοντίνα, επίτιμο δημότη του Δήμου Κατερίνης από το 2015, που τα τελευταία 35  χρόνια στηρίζει την τουριστική οικονομία του Δήμου Κατερίνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο της διαδικασίας ονοματοδοσίας που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης και με αφορμή την επίσκεψη του κ. Palma και πολυμελούς αποστολής της Σερβίας στην περιοχή μας.

Valis Resort Hotel - Κάντε κράτηση κι εξοικονομήστε τουλάχιστον 10%


 Booking.com 

Eπανέρχεται στην αρχική του μορφή

Η τοιχογραφία με τον εντυπωσιακό καμβά στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλόπουλου),  που αποτέλεσε το πιο πολύ – φωτογραφημένο σημείο της πόλης μετά τον δημοτικό κήπο, σε λίγες ημέρες θα πάρει την μορφή που είχε πριν.

Ο Δήμος Κατερίνης στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει στον ελαιοχρωματισμό του τοίχου, καθώς μετά από καταγγελία πολίτη προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, λόγω της γειτνίασης του συγκεκριμένου τοίχου με το Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλόπουλου), έπρεπε να έχει τη σύμφωνη γνώμη της Εφορείας Αρχαιοτήτων.

5 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για αναπλάσεις 17 πλατειών & κοινόχρηστων χώρων

17 πλατείες και γωνιές της Κατερίνης αλλάζουν όψη

Την τελική έγκριση για μια ακόμη μεγάλη χρηματοδότηση πέτυχε ο Δήμος Κατερίνης

Τελική έγκριση με χρηματοδότηση 5 εκ. ευρώ για την υλοποίηση έργων λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης σε κοινόχρηστους χώρους, εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το Ταμείο Ανάκαμψης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ικανοποίηση για το φιλικό στην Πτολεμαΐδα. Το Σάββατο στο Αιγίνιο με Αιγινιακό

 Στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας του έχει μπεί ο Πιερικός, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, να συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις το χτίσιμο της ομάδας που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Κι αυτό γιατί η προοπτική να παραμείνει η ομάδα της Κατερίνης στην SL2, παραμένει ακόμη και ώς σήμερα ισχυρή.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΎ ΜΕ ΤΗΝ ΠΊΝΔΟ ΆΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ

Ο φιλικός αγώνας του Αιγινιακού με την Πίνδο Άνω Αγιάννη που ,  ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 31 / 8 ματαιώθηκε , λόγω αδυναμίας των φιλοξενούμενων ν' αγωνιστούν .

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης: Στίβος και χάντμπολ ξεκίνησαν προπονήσεις

Ξεκίνημα των προπονήσεων για τα τμήματα στίβου και χάντμπολ (χειροσφαίριση) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Το ταρτάν του Α΄ ΔΑΚ και το παρκέ του Β΄ ΔΑΚ θα γεμίσουν σήμερα από νέα παιδιά, χαρούμενες φωνές, όνειρα για επιτυχίες και διακρίσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 31 Αυγούστου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αυγουστιάτικη «πρώτη» των αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ. Πιερικός

Η «πρώτη» των μικρών & μεγάλων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σ.Φ.Κ. Πιερικός πραγματοποιήθηκε... επί εδάφους, χθες Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γεγονός που σήμανε και επίσημα την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022-23.