Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

36η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ Δήμου Κατερίνης: Μουσικές βραδιές & θέατρο σκιών στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

- Εγκαίνια την Παρασκευή 02/09 & ώρα 20:00

Συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών,την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της, η 36η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 07 Σεπτεμβρίου, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Η Εμποροπανήγυρη μετά από τη ματαίωση δύο διαδοχικών διοργανώσεων λόγω υγειονομικών συνθηκών θα φιλοξενήσει και πάλι δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των  προϊόντων τους.  

Με ανανεωμένο και ενισχυμένο δυναμικό ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

 ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για μια ελπιδοφόρα αγωνιστική περίοδο 

Στην πρώτη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου το κλίμα ήταν θετικό, με πολλά χαμόγελα. Αθλήτριες, διοίκηση και προπονητική ομάδα, εξέφρασαν τη χαρά τους που αρχίζουν την νέα αγωνιστική περίοδο με φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς και ευχήθηκαν να είναι έτσι μέχρι το τέλος. Εμφανής ήταν η αισιοδοξία και η πίστη τους πως φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι η καλύτερη. 

Οι ΝΟΤΑ ΝΟΤΑ στον Αμέθυστο (Δευτέρα 29/8)

,
 Γιάννης Σαββίδης, Χρήστος Πουλελης, Χρύσα Λουλοπούλου

Δευτέρα βράδυ (29/8), στον Αμέθυστο

Τα τρομερά παιδιά του Αρχέλαου Κατερίνης διέπρεψαν στην Σερβία

 2 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα με συμμετοχή 8 αθλητών.  1η θέση στο ομαδικό για τον Αρχέλαο Κατερίνης. Στο διεθνές τουρνουά που έγινε στο Ζρένιανιν της Σερβίας οι Πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης με εξαιρετικές εμφανίσεις ανέβασαν τον Αρχέλαο στο 1ο σκαλί του βάθρου στο ομαδικό.

Εκπληκτικός ΓΑΣ μέσα στη Βέροια, 0-1 με γκολ του Κυπαρίσση

Την πιο σπουδαία νίκη των φετινών φιλικών αναμετρήσεων πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου ο ΓΑΣ Σβορώνου καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 μέσα στη Βέροια κόντρα στην ισχυρή τοπική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Superleague 2.