Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συνέχεια με διπλές προπονήσεις και το πρώτο φιλικό το Σάββατο

 Μπήκαν στις διπλές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Με ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης τα πρωινά και ασκήσεις με μπάλα και ατομική τεχνική τα απογεύματα. Το πρώτο φιλικό με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 27/8, βάζει στο πρόγραμμα και κομμάτια αγωνιστικής τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη να παίρνουν τα πρώτα στοιχεία που θα ζητήσει ο έμπειρος τεχνικός, όλη τη ποδοσφαιρική χρονιά που θα ακολουθήσει.

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,θα λειτουργήσει και για τη σχολική χρονιά 2022-2023, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

'Ετσι λοιπόν, τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και φέτος, αντλώντας ταυτόχρονα δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περσινής Γ΄ Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγήσε πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων των μαθητών όλων των τάξεων, που παρακολούθησαν τα μαθήματά του.

Ο Απόστολος Τζόβας γνωστοποιεί και δηλώνει ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

   Η παρουσία και ενασχόληση με έναν αυτοδιοικητικό θεσμό, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ολοκληρώνεται και μια νέα πορεία προδιαγράφεται. Ο δύο φορές εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, σκέπτεται να αλλάξει πολιτική ρώτα. Πιθανολογεί «μετακόμιση» στον πρώτο αυτοδιοικητικό βαθμό και συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

  Βρισκόμαστε περίπου ένα χρόνο πριν τις εκλογές των φορέων της αυτοδιοίκησης και ήδη οι συνδυασμοί… ανάβουν τις μηχανές.

Δίκαιη φιλική μοιρασιά στο Σβορώνο, 1-1 ο ΓΑΣ με τον Αιγινιακό

 Την πρώτη του ισοπαλία στα φετινά φιλικά προετοιμασίας παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΓΑΣ Σβορώνου μένοντας στο 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Το παιχνίδι ήταν πολύ μοιρασμένο και ισορροπημένο, με την τελική ισοπαλία να αποτελεί εν τέλει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας στο συγκεκριμένο ματς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον άρτια οργανωμένο και γεμάτο ενέργεια Αιγινιακό.