Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Δήμος Κατερίνης: Δημοτική βιβλιοθήκη προσβάσιμη για όλους

-  Τοποθετήθηκε ανελκυστήρας για ΑμεΑ & ευάλωτες ομάδες πληθυσμού 

-Δωρεά του ομογενή συμπατριώτη μας Απόστολου Μαστορίδη

Την προσβασιμότητα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, καθώς και σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος (π.χ. αίθουσα εκδηλώσεων α’ ορόφου), που σχετίζονται με πολιτιστικές δραστηριότητες, εξασφαλίζει η τοποθέτηση ανελκυστήρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. 

Ο ανελκυστήρας, ο οποίος πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας συνιστά μία σημαντική δωρεά προς τον Δήμο Κατερίνης του κ. Απόστολου Μαστορίδη, ομογενή συμπατριώτη μας από τις Η.Π.Α., εις μνήμην του πατέρα του Φιλίππου.

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου ο ετήσιος χορός της ΑΕΠ

 

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση ο Σταύρος Χαντζαρίδης

 Οι διοικήσεις του Α.Μ.Σ. Βατανιακός και της Ακαδημίας Βατανιακός 1978 εύχονται περάστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή μας Σταύρος Χαντζαρίδης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ : ΑΠΈΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Αιγινιακός , με σκοπό  να " θωρακίσει " την αμυντική του γραμμή . Συγκεκριμένα προσέθεσε στο ρόστερ του τον 18χρόνο στόπερ Γιάννη Ρίζο από την 25η Μαρτίου Κατερίνης .

16-22 Σεπτεμβρίου - Ο Δήμος Κατερίνης στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

- Ευαισθητοποίηση& συνέργειεςγια τη βιώσιμη κινητικότητα

Να τονίσει και να ενισχύσει τις συνέργειες μεταξύ ανθρώπων και τόπων που προσφέρουν την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή τους στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα επιδιώκειφέτος, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (16-22 Σεπτεμβρίου 2022), που μετρά το εικοστό πρώτο έτος της.