Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Η όμορφη Πιερία, ο Δίας, ο Όλυμπος και τα ...διόδια

 Κατόπιν μελέτης, διαβουλεύσεων και εξέτασης του προϋπολογισμού και των συνθηκών, το καλύτερο μέρος για διακοπές ήταν στην Πιερία. Συνδύαζε άριστα τη θάλασσα για τα παιδιά με τις ωραίες αμμουδερές παραλίες για τα παιχνίδια τους και τα ρηχά νερά για ασφαλή μακροβούτια χωρίς να χρειάζεται οι γονείς να είναι υπ’ ατμόν.

ΦΙΛΙΚΌΣ ΑΓΏΝΑΣ: ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ - ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ 4 - 2

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός πραγματοποιώντας την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση του , στα φιλικά παιχνίδια κέρδισε με 4- 2 τον Ατρόμητο Κατερίνης . Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο μάτς και προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο .

Επικράτηση στο Κιλκίς για το ΓΑΣ, 1-2 τον Απόλλων Ευρωπού σε φιλική αναμέτρηση

 Την τρίτη του νίκη έπειτα από τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΓΑΣ Σβορώνου στο Κιλκίς επικρατώντας με 1-2 επί του Απόλλωνα Ευρωπού. Το σύνολο του Σωτήρη Ζιώγα απέδωσε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού όμορφο ποδόσφαιρο με το σημερινό παιχνίδι να αποτελεί ένα πολύ καλό τεστ για να δει ο προπονητής μας σε ποιο σημείο ακριβώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Η χαρούμενη γιορτή του τρύγου ξεκίνησε στην Πιερία!!!

Δημήτρης Ρουκάς M.Sc. 

Τέχν. Γεωπόνος Επιστημονικός Συνεργάτης Π. Ε. Πιερίας

Στους περιποιημένους όμορφους αμπελώνες της Πιερίας η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς έχει φτάσει. Οι αμπελώνες της γέμισαν χαρούμενες ανθρώπινες φωνές. Μια ευχάριστη φασαρία καθώς οι εργάτες μπήκαν στους αμπελώνες για την συγκομιδή των σταφυλιών. Συζητήσεις σοβαρές αλλά και καλαμπούρια, διάφορες ιστορίες και η εργασία προχώρα ευχάριστα.