Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Δήμος Κατερίνης – ΔΗΠΑΚ Α.Ε.: Βελτιωτικές παρεμβάσεις στον υπαίθριο χώρο στάθμευσης της Ριζαρείου

Ένα σύγχρονο γραφείο διαχείρισης του parking (Ριζάρειος – οδός Παρμενίωνος) αντικατέστησε το πεπαλαιωμένο και εντελώς ακατάλληλο κουβούκλιο των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.   

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση voucherγια παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠAμεΑ σχ. έτους 2022-2023

 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κατερίνης και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ενημερώνουν ότι οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολικήεκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων καιατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», υποβάλλονται ηλεκτρονικά και μόνοέως την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 και ώρα 23:59.

Λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας στην Παραλία

 ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Την Παρασκευή το βράδι θα πραγματοποιηθεί στην Παραλία Κατερίνης η λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας και της Ιεράς Εικόνας Παναγίας Τριχερούσας.

Δήμος Κατερίνης: Με θετικό πρόσημο & μεγάλη προσέλευση έριξε αυλαία το «Θερινό Σινεμά στην Πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια»

Με θετικό πρόσημο, όπως προκύπτει από την μεγάλη ανταπόκριση σινεφίλ όλων των ηλικιών, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό θέατρο,  το φετινό πρόγραμμα προβολών «Θερινό Σινεμά στην Πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια».

Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ: Βρεφονηπιακοί Σταθμοί-ΚΔΑΠ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων

Η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ για τη νέα σχολική χρονιά έχει ξεκινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, www.eetaa.gr από τις 02/08/2022, ώρα 14:00 έως τις 12/08/2022, ώρα 23:59.


Ευχαριστήριο στον Σπύρο Κουλκουδίνα!

 ΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ. ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ  ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. Η ΛΕΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑ.

Ιερά Πανήγυρις Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Κολινδρό

Εστία Πιερίδων Μουσών: Ευχαριστήρια επιστολή

    Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πύδνας για την καθόλα άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε πάντα στην διοργάνωση της Αυγουστιάτικης συναυλίας στην αρχαία Πύδνα που διοργάνωνε ο σύλλογός μας Εστία Πιερίδων Μουσών μαζί με το ΟΡΦΕΟ.