Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Εστία Πιερίδων Μουσών - Συλλυπητήριο μήνυμα

Συλλυπητήριο μήνυμα 

     Είναι πολύ λυπηρό το άκουσμα της απώλειας του πιο πολύτιμου προσώπου που έχουμε στον κόσμο, της μάνας. Κανείς δεν μπορεί να γεμίσει το κενό που δημιουργεί η αναχώρησή της.

Αγρυπνίες ενόψει της Εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Αγρυπνίες ενόψει της Εορτής Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους 
 

Πεζή λιτανεία της εικόνας της Παναγίας προς την Παλαιά (Άνω) Σκοτίνα Πιερίας

 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί πεζή λιτανεία της εικόνας της Παναγίας προς την Παλαιά (Άνω) Σκοτίνα Πιερίας. Καθώς η ανταπόκριση και η συμμετοχή των πιστών - πεζοπόρων αυξάνεται, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θέλησε να το οργανώσει και να το κάνει ευρύτερα γνωστό.

Δήμος Κατερίνης: Εντυπωσιακή η συμμετοχή των παιδιών στο καλοκαιρινό ταξίδι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Η συναρπαστική, γεμάτη ενθουσιασμόκαλοκαιρινή διαδρομή δράσεων & εμπειριών, με πρωταγωνιστές περισσότερα από 200 παιδιάηλικίας 4 έως και 8 ετώνείναι σε εξέλιξη και θα διαρκέσει έως το τέλος Αυγούστου, στο φιλόξενο και ανακαινισμένο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. 

Φιλόδοξο ξεκίνημα στον Πιερικό!

 Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα των προπονήσεων της προετοιμασίας χθές Δευτέρα 8 Αυγούστου. Ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του έπιασαν δουλειά, με στόχο να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα που θα εκπροσωπεί επάξια τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας και τους φιλάθλους του.