Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Καλλιθέα Πιερίας: «Τον σκότωσα γιατί με κατέδωσε στην αστυνομία»-Στο εδώλιο ο κατηγορούμενος

 «Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» είπε στον 45χρονο κομμωτή πριν τον πυροβολήσει στο κεφάλι ενώ, στη συνέχεια, περιέλουσε με βενζίνη το πτώμα κι έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης

Τη σκηνή του αποτρόπαιου εγκλήματος, κι όσα προηγήθηκαν, περιέγραψε με κυνισμό ο καθ’ ομολογίαν δράστης, μετά τη σύλληψη του, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμούσε να τιμωρήσει το θύμα επειδή τον είχε καταδώσει στην αστυνομία! Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας, στο χωριό Καλλιθέα, περιγράφονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης που παρουσιάζει το GRTimes.

Δεν μπορεί να ξεκινήσει η Super League 2, θα υπάρξουν ομάδες που δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν

 Το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ ανέφερε πως η Κοζάνη που δικαιώθηκε στο CAS θα προβιβαστεί τελικά στη Super League 2. Σε 31 θα αυξηθούν οι ομάδες της Super League 2 όπως ανέφερε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Αστέριος Αντωνίου, με αφορμή τη δικαίωση της Κοζάνης από το CAS.

«Φύλακας αδελφός» στο «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια»

- Αύριο Τρίτη 09/08 & ώρα 21:30 στο δημοτικό θέατρο

Ολοκληρώνεται αύριο Τρίτη 09 Αυγούστου στις 21:30, στο δημοτικό θέατρο, το πρόγραμμα προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια». Οι αγαπημένες ταινίες, που πρότειναν ο Οργανισμός Πολιτισμού Δ. Κατερίνης και η Κινηματογραφική Λέσχη βρήκαν ευρεία αποδοχή από τους σινεφίλ «μεταμορφώνοντας» το καταπράσινο πάρκο μας, σε ένα δροσερό αίθριο προβολών. 

Πανηγύρισε το Εξωκκλήσι της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Λαγοραχη Πιερίας!

 Σε ένα μαγευτικό τοπίο, και λίγο έξω από το χωριό,με την συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της Λαγόραχης,των γειτονικών χωριών και της Κατερίνης,τελέστηκαν οι Ιερές Ακολουθίες 5 & 6 Αυγούστου στο εορτάζων Εξωκκλήσι!!