Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

ΕΠΣ Πιερίας: Κληρώσεις Πρωταθλημάτων Α' και Β' κατηγορίας και Κυπέλλου

 Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην συνεδρίαση του την 30-08-2022 αποφάσισε οι Κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α' και Β' κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας να πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού κέντρου της ΕΠΣ στη Νέα Έφεσο ως εξής:

Πέρασε στο κύπελλο ο Βατανιακός. Απέκλεισε στα πέναλτι τον ΑΟ Υπάτου

 Φουλ αγωνιστική δράση την Τετάρτη (31/8) στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας με τη διεξαγωγή των αγώνων της 1ης φάσης και τη mikriliga.com να σας μεταφέρει τα αποτελέσματα. Η αυλαία πέφτει την Πέμπτη (1/9) με το παιχνίδι που διεξάγεται στην Κεφαλλονιά.

Ο Νίκος Ζωιδάκης στο χορό του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

 

Παράδοση απινιδωτή απο τον πολιτευτή της ΝΔ Σπύρο Κουλκουδίνα στον Βατανιακό

 Οι Διοικήσεις του Α.Μ.Σ. Βατανιακός και της Ακαδημίας Βατανιακός 1978 θα ήθελαν να ευχαριστήσουν μέσα από τα βάθη της καρδιάς τους για το σημαντικότερο ''εργαλείο'' που θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε αθλητικό χώρο τον φαρμακοποιό και πολιτευτή της ΝΔ Σπύρος Κουλκουδίνας !

Δεύτερη θέση σε διεθνές μίτινγκ στο Λεβερκούζεν η Ελισάβετ Πεσιρίδου

 Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πήρε τη δεύτερη θέση στα 100μ. εμπ. στο διεθνές μίτινγκ που πραγματοποιήθηκε στο Λεβερκούζεν.

Βατανιακός - ΑΟ Υπάτου σήμερα για το κύπελλο Ελλάδος

Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ανακοινώθηκαν οι ορισμοί των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (Κ.Ε.Δ.), για τους (“νοκ-άουτ”) αγώνες της Α’ φάσης, του Κυπέλλου Ελλάδας της σεζόν 2022-2023, που έχουν οριστεί να διεξαχθούν την Τετάρτη, 31 Αυγούστου και την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Δρόμος του αλατιού… περνούσε από τα Πιέρια Όρη!!!

 … Μια φορά και ένα καιρό σε ένα ορεινό μονοπάτι των Πιερίων, από αυτά που χρησιμοποιούσαν οι κυρατζήδες για να μεταφέρουν την πραμάτεια τους ένα μουλάρι αφήνιασε. Το μουλάρι κουβαλούσε αλάτι και έριξε κάτω το σακί. Με τα πίσω πόδια του πάτησε πάνω στο πεσμένο αλάτι και αποτυπώθηκε το πάτημα. Με τον καιρό το σακί με το αλάτι έγινε πέτρα και το πέταλο έμεινε ορατό για πάντα…

Αυτός ο τοπικός Μορνιώτικος λαϊκός μύθος με έβαλε σε αναζήτηση για τον Αλατόδρομο των Πιερίων.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΕΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ … ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ

  Η Γαλλική έκφραση entre la poire et le fromage, δηλαδή «μεταξύ τυρού και αχλαδίου» αντικατοπ
τρίζει μια πραγματικότητα. Ότι σε συναντήσεις φιλικού και κατά τι ανεπίσημου χαρακτήρα συνήθως αναλύονται, εκφράζονται και αποφασίζονται σημαντικά θέματα. Την ώρα που λύνονται … οι ζώνες και οι γλώσσες. 

Εκδήλωση βυζαντινής μουσικής στον Ι.Ν Τιμίου Σταυρού Κατερίνης

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, 6:30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κατερίνης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση λόγου και μέλους, με θέμα: Το όφελος της βυζαντινής μουσικής στους νέους. 

«Πρώτο Φθινόπωρο» στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κατερίνης

-          Μουσικό αφιέρωμα  στον Βαγγέλη Κορακάκη από την Πολυτονική Ορχήστρα

Δήμος Κατερίνης: Εκδήλωση τιμής στον Dragan Markovic Palma

Με μια σεμνή τελετή, ο Δήμος Κατερίνης τίμησε τον Dragan Markovic Palma, το Σέρβο πολιτικό και αυτοδιοικητικό παράγοντα της πόλης Γιαγκοντίνα, επίτιμο δημότη του Δήμου Κατερίνης από το 2015, που τα τελευταία 35  χρόνια στηρίζει την τουριστική οικονομία του Δήμου Κατερίνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στο πλαίσιο της διαδικασίας ονοματοδοσίας που εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης και με αφορμή την επίσκεψη του κ. Palma και πολυμελούς αποστολής της Σερβίας στην περιοχή μας.

Valis Resort Hotel - Κάντε κράτηση κι εξοικονομήστε τουλάχιστον 10%


 Booking.com 

Eπανέρχεται στην αρχική του μορφή

Η τοιχογραφία με τον εντυπωσιακό καμβά στο Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλόπουλου),  που αποτέλεσε το πιο πολύ – φωτογραφημένο σημείο της πόλης μετά τον δημοτικό κήπο, σε λίγες ημέρες θα πάρει την μορφή που είχε πριν.

Ο Δήμος Κατερίνης στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει στον ελαιοχρωματισμό του τοίχου, καθώς μετά από καταγγελία πολίτη προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, λόγω της γειτνίασης του συγκεκριμένου τοίχου με το Κέντρο Τεχνών «Εννέα Μούσες» (πρώην οικία Τσαλόπουλου), έπρεπε να έχει τη σύμφωνη γνώμη της Εφορείας Αρχαιοτήτων.

5 εκ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για αναπλάσεις 17 πλατειών & κοινόχρηστων χώρων

17 πλατείες και γωνιές της Κατερίνης αλλάζουν όψη

Την τελική έγκριση για μια ακόμη μεγάλη χρηματοδότηση πέτυχε ο Δήμος Κατερίνης

Τελική έγκριση με χρηματοδότηση 5 εκ. ευρώ για την υλοποίηση έργων λειτουργικής και αισθητικής αναβάθμισης σε κοινόχρηστους χώρους, εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το Ταμείο Ανάκαμψης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ικανοποίηση για το φιλικό στην Πτολεμαΐδα. Το Σάββατο στο Αιγίνιο με Αιγινιακό

 Στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας του έχει μπεί ο Πιερικός, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους συνεργάτες του, να συνεχίζουν με διπλές προπονήσεις το χτίσιμο της ομάδας που θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται. Κι αυτό γιατί η προοπτική να παραμείνει η ομάδα της Κατερίνης στην SL2, παραμένει ακόμη και ώς σήμερα ισχυρή.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΎ ΜΕ ΤΗΝ ΠΊΝΔΟ ΆΝΩ ΑΓΙΑΝΝΗ

Ο φιλικός αγώνας του Αιγινιακού με την Πίνδο Άνω Αγιάννη που ,  ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 31 / 8 ματαιώθηκε , λόγω αδυναμίας των φιλοξενούμενων ν' αγωνιστούν .

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης: Στίβος και χάντμπολ ξεκίνησαν προπονήσεις

Ξεκίνημα των προπονήσεων για τα τμήματα στίβου και χάντμπολ (χειροσφαίριση) του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Το ταρτάν του Α΄ ΔΑΚ και το παρκέ του Β΄ ΔΑΚ θα γεμίσουν σήμερα από νέα παιδιά, χαρούμενες φωνές, όνειρα για επιτυχίες και διακρίσεις, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης

 
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 31 Αυγούστου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αυγουστιάτικη «πρώτη» των αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σ.Φ.Κ. Πιερικός

Η «πρώτη» των μικρών & μεγάλων της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σ.Φ.Κ. Πιερικός πραγματοποιήθηκε... επί εδάφους, χθες Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, γεγονός που σήμανε και επίσημα την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022-23.  

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

36η ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ Δήμου Κατερίνης: Μουσικές βραδιές & θέατρο σκιών στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

- Εγκαίνια την Παρασκευή 02/09 & ώρα 20:00

Συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών,την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της, η 36η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 07 Σεπτεμβρίου, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Η Εμποροπανήγυρη μετά από τη ματαίωση δύο διαδοχικών διοργανώσεων λόγω υγειονομικών συνθηκών θα φιλοξενήσει και πάλι δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των  προϊόντων τους.  

Με ανανεωμένο και ενισχυμένο δυναμικό ξεκίνησε την προετοιμασία η ομάδα των ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ

 ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για μια ελπιδοφόρα αγωνιστική περίοδο 

Στην πρώτη συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης 23 Αυγούστου το κλίμα ήταν θετικό, με πολλά χαμόγελα. Αθλήτριες, διοίκηση και προπονητική ομάδα, εξέφρασαν τη χαρά τους που αρχίζουν την νέα αγωνιστική περίοδο με φυσιολογικές συνθήκες, χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς και ευχήθηκαν να είναι έτσι μέχρι το τέλος. Εμφανής ήταν η αισιοδοξία και η πίστη τους πως φετινή αγωνιστική περίοδος θα είναι η καλύτερη. 

Οι ΝΟΤΑ ΝΟΤΑ στον Αμέθυστο (Δευτέρα 29/8)

,
 Γιάννης Σαββίδης, Χρήστος Πουλελης, Χρύσα Λουλοπούλου

Δευτέρα βράδυ (29/8), στον Αμέθυστο

Τα τρομερά παιδιά του Αρχέλαου Κατερίνης διέπρεψαν στην Σερβία

 2 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα με συμμετοχή 8 αθλητών.  1η θέση στο ομαδικό για τον Αρχέλαο Κατερίνης. Στο διεθνές τουρνουά που έγινε στο Ζρένιανιν της Σερβίας οι Πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης με εξαιρετικές εμφανίσεις ανέβασαν τον Αρχέλαο στο 1ο σκαλί του βάθρου στο ομαδικό.

Εκπληκτικός ΓΑΣ μέσα στη Βέροια, 0-1 με γκολ του Κυπαρίσση

Την πιο σπουδαία νίκη των φετινών φιλικών αναμετρήσεων πανηγυρίζει από το απόγευμα του Σαββάτου ο ΓΑΣ Σβορώνου καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 0-1 μέσα στη Βέροια κόντρα στην ισχυρή τοπική ομάδα η οποία αγωνίζεται στη Superleague 2.

Κυριακή 28 Αυγούστου 2022

Λεωνίδας Μπίλης: Έδειξαν διάθεση τα παιδιά. Πάμε αργά αλλά σταθερά για να αποφύγουμε τα λάθη

 Στην athlitikianaskopisi.gr και τον Παύλο Καλεμκερίδη μίλησε ο προπονητής του Πιερικού Λεωνίδας Μπίλης, μετά τη νίκή του Πιερικού στο φιλικό με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο στον Εορδαϊκό

 Το Δ.Σ. του Πιερικού και ο πρόεδρος Γιάννης Λαζαρίδης, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά την διοίκηση του Εορδαϊκού και τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κρυτσάνη, για την άριστη φιλοξενία που μας επιφύλαξαν στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι.

Εορδαΐκός : Γεύμα στην ομάδα του Πιερικού

Αμέσως μετά την λήξη του σημερινού φιλικού αγώνα η ομάδα μας παρέθεσε γεύμα στην ομάδα της Πιερίας στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας.

Εορδαΐκός - Πιερικός 0-3 στο πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου

Με τρία γκολ που πέτυχαν στο 16' ο Μιτακίδης, στο 61' Αλέξανδρος Κυπαρίσσης και το 70' ο Μαυρίδης, κέρδισε ο Πιερικός τον Εορδαϊκό στο πρώτο φετινό του φιλικό παιχνίδι που έδωσε στην Πτολεμαΐδα.

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Greek Instagramers Events: 20 Social Media Photographers στην πόλη της Κατερίνης!

 
Τον Μάιο του 2022 η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με τον Δήμο Κατερίνης και την εταιρία τουριστικού Marketing Wise Ram πραγματοποίησαν 3ήμερο φωτογραφικό Project με τίτλο "#MY_KATERINI".

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Ευχές για την νέα αγωνιστική χρονιά

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, εύχονται στους αθλητές-τριες του συλλόγου μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2022-2023 ότι το καλύτερο χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα.

Οι ευχές μας επίσης συνοδεύουν τους προπονητές-τριες, τους εφόρους των αγωνιστικών τμημάτων μας, τους γονείς των αθλητών-τριων και όλους όσους στηρίζουν και απαρτίζουν την μεγάλη οικογένεια του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Απο τον πάγκο του Πιερικού, στην Ζάκυνθο!

Ένας παλιός γνώριμος των φιλάθλων της Πιερίας, ο Μάριος Παναγιώτου, ανέλαβε την Ζάκυνθο και πλέον θα αποτελεί τον υπεύθυνο του τεχνικού επιτελείου της νησιώτικης ομάδας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κ18: Στον προημιτελικό ο Παναγιώτης Κυβελίδης

 Ο αθλητής μας Κυβελίδης Παναγιώτης δίνει σήμερα την μάχη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο Κ18. Στον προημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος έχει φτάσει ο Κυβελίδης της διοργάνωσης, μετά απο 2 νίκες επι του Sebastiao (Ανγκόλα) και Raslan Ahmed (Αιγύπτιος, πρωταθλητής Αφρικής). 

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου το ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ της Πιερίας ΓΑΣ Σβορώνου-Βατανιακός στο Ά ΔΑΚ

 Το απόγευμα της Δευτέρας 5/9 θα πραγματοποιηθεί το Super Cup των ομάδων της ΕΠΣ Πιερίας, ανάμεσα στον πρωταθλητή ΓΑΣ Σβορώνου και τον κυπελλούχο Βατανιακό. 

Η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί απο τη διοργανώτρια, με πιθανότερη να είναι 19.00΄ στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης, γήπεδο του Πιερικού.

«Θα ρίξει κανέναν»: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που έπεσε νεκρός στο γήπεδο από κεραυνό ενώ αστειευόταν

Είναι από τα πράγματα που κανείς δεν περιμένει ποτέ να του συμβούν. Ακόμη κι αν διαβάζουμε κατά καιρούς ανάλογα περιστατικά, θεωρούμε απίθανο να γίνουμε εμείς τα θύματα ενός κεραυνού. Δυστυχώς, όμως, για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Εύβοια αποδείχθηκε μια ζοφερή πραγματικότητα.

ΕΛ.Π.ΠΙ. ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΒΑΣΗΣ MTB 2022/2023

 Το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Πιερία .Δεν είναι λίγοι  και αυτοί  που  συνεχίζουν ακόμα τις  καλοκαιρινές διακοπές τους.  Βρισκόμαστε  στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως και φέτος  από τον Σεπτέμβρη, όπως κάθε χρόνο, συνεχίζουμε τα μαθήματα  ασφαλούς  ποδηλασίας για παιδιά από 1,5 μέχρι 16 ετών ΔΩΡΕΑΝ (personal trainer ή σε ολιγομελής ομάδες).

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: ΣΥΝΑΥΛΙΑ – Αφιέρωμα στον Βαγγέλη Κορακάκη από την Πολυτονική Ορχήστρα

-Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κορυφαίος λαϊκός συνθέτης

Δημοτικό Θέατρο Πάρκου

Δευτέρα 29 Αυγούστου & Ώρα 21:00

Το γνώριμο και ιδιαίτερο λαϊκό ύφος του Βαγγέλη Κορακάκη φέρνει στο προσκήνιο, η συναυλία – αφιέρωμα της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης στον αυθεντικό συνθέτη και στιχουργό. 

Παρασκευή 02-09-2022 ή Κλήρωση των Αγώνων Πρωταθλήματος & Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.  Πιερίας ανακοινώνεται ότι ή Κλήρωση των Αγώνων  Πρωταθλήματος καθώς και του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας περιόδου 2022-2023 θα γίνει την Παρασκευή 02-09-2022, στα γραφεία της Ένωσης στο Αθλητικό Κέντρο, της Νέας Εφέσου.

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συνέχεια με διπλές προπονήσεις και το πρώτο φιλικό το Σάββατο

 Μπήκαν στις διπλές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Με ασκήσεις δύναμης και φυσικής κατάστασης τα πρωινά και ασκήσεις με μπάλα και ατομική τεχνική τα απογεύματα. Το πρώτο φιλικό με τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαΐδα το Σάββατο 27/8, βάζει στο πρόγραμμα και κομμάτια αγωνιστικής τακτικής, με τους ποδοσφαιριστές του Λεωνίδα Μπίλη να παίρνουν τα πρώτα στοιχεία που θα ζητήσει ο έμπειρος τεχνικός, όλη τη ποδοσφαιρική χρονιά που θα ακολουθήσει.

Έναρξη εγγραφών για μαθήματα Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Iεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος,θα λειτουργήσει και για τη σχολική χρονιά 2022-2023, Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, το οποίο ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.

'Ετσι λοιπόν, τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συνεχίζονται και φέτος, αντλώντας ταυτόχρονα δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περσινής Γ΄ Λυκείου, που πέτυχαν την εισαγωγήσε πανεπιστημιακά ιδρύματα αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση των επιδόσεων των μαθητών όλων των τάξεων, που παρακολούθησαν τα μαθήματά του.

Ο Απόστολος Τζόβας γνωστοποιεί και δηλώνει ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ Η ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

   Η παρουσία και ενασχόληση με έναν αυτοδιοικητικό θεσμό, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ολοκληρώνεται και μια νέα πορεία προδιαγράφεται. Ο δύο φορές εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Απόστολος Τζόβας, σκέπτεται να αλλάξει πολιτική ρώτα. Πιθανολογεί «μετακόμιση» στον πρώτο αυτοδιοικητικό βαθμό και συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για τον Δήμο Δίου-Ολύμπου.

  Βρισκόμαστε περίπου ένα χρόνο πριν τις εκλογές των φορέων της αυτοδιοίκησης και ήδη οι συνδυασμοί… ανάβουν τις μηχανές.

Δίκαιη φιλική μοιρασιά στο Σβορώνο, 1-1 ο ΓΑΣ με τον Αιγινιακό

 Την πρώτη του ισοπαλία στα φετινά φιλικά προετοιμασίας παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΓΑΣ Σβορώνου μένοντας στο 1-1 με τον Αιγινιακό στο «Λάζαρος Ξανθόπουλος».

Το παιχνίδι ήταν πολύ μοιρασμένο και ισορροπημένο, με την τελική ισοπαλία να αποτελεί εν τέλει το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο αντιπάλων μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας στο συγκεκριμένο ματς δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια και δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον άρτια οργανωμένο και γεμάτο ενέργεια Αιγινιακό.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Δήμος Κατερίνης: Δημοτική βιβλιοθήκη προσβάσιμη για όλους

-  Τοποθετήθηκε ανελκυστήρας για ΑμεΑ & ευάλωτες ομάδες πληθυσμού 

-Δωρεά του ομογενή συμπατριώτη μας Απόστολου Μαστορίδη

Την προσβασιμότητα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, καθώς και σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος (π.χ. αίθουσα εκδηλώσεων α’ ορόφου), που σχετίζονται με πολιτιστικές δραστηριότητες, εξασφαλίζει η τοποθέτηση ανελκυστήρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. 

Ο ανελκυστήρας, ο οποίος πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας συνιστά μία σημαντική δωρεά προς τον Δήμο Κατερίνης του κ. Απόστολου Μαστορίδη, ομογενή συμπατριώτη μας από τις Η.Π.Α., εις μνήμην του πατέρα του Φιλίππου.

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Αυγούστου ο ετήσιος χορός της ΑΕΠ

 

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση ο Σταύρος Χαντζαρίδης

 Οι διοικήσεις του Α.Μ.Σ. Βατανιακός και της Ακαδημίας Βατανιακός 1978 εύχονται περάστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή μας Σταύρος Χαντζαρίδης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ : ΑΠΈΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΖΟ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Αιγινιακός , με σκοπό  να " θωρακίσει " την αμυντική του γραμμή . Συγκεκριμένα προσέθεσε στο ρόστερ του τον 18χρόνο στόπερ Γιάννη Ρίζο από την 25η Μαρτίου Κατερίνης .

16-22 Σεπτεμβρίου - Ο Δήμος Κατερίνης στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας»

- Ευαισθητοποίηση& συνέργειεςγια τη βιώσιμη κινητικότητα

Να τονίσει και να ενισχύσει τις συνέργειες μεταξύ ανθρώπων και τόπων που προσφέρουν την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα και την αφοσίωσή τους στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βιώσιμη κινητικότητα επιδιώκειφέτος, η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (16-22 Σεπτεμβρίου 2022), που μετρά το εικοστό πρώτο έτος της.