Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Εκδικάστηκε η έφεση στην καταγγελία κατά του Απόλλωνα Πόντου

 Ο μεγαλομέτοχος του Πιερικού Βασίλης Καπετανάκης εκπροσώπησε χθές τον Πιερικό στο εφετείο, με τον Βασίλη Γκαγκάτση, νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, να δηλώνει αισιόδοξος για την τελική έκβαση της καταγγελίας της ομάδας της Πιερίας κατά του Απόλλωνα Πόντου.

Αναγέννηση Κολινδρού: Επένδυση για το μέλλον

 Με μεγάλη χαρά  υποδεχόμαστε στο ανδρικό τμήμα ποδοσφαιριστές με ταλέντο από το φυτώριο των Ακαδημιών της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και των γύρω περιοχών. Εχουν ενσωματωθεί με τη μεγάλη ομάδα και με τις οδηγίες του προπονητικού team συμμετέχουν στην προετοιμασία της αγαπημένης μας.   

Νέος Χώρος - Απόλαυσε το παιχνίδι σε HD απόδοση με φαγητό, ποτό και καλή παρέα!

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χαρίλαου Κωτίκα

    Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην προέδρου της Εστίας Πιερίδων Μουσών, Χαρίλαου Κωτίκα. Ο εκλιπών χαρακτηριζόταν για την προσφορά του και την πολυετή παρουσία του στα κοινά της Κατερίνης.

Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΌΣ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ .... ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ !!!

Του Γιώργου Καρανικόλα

Στο 26 Αυγούστου και ώρα 10: 30 το βράδυ όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου " Γιάννης Παραλυκίδης " , όπου ο Αιγινιακός διοργάνωνει μεγάλη μουσική εκδήλωση με τον ΖΑΦΕΊΡΗ ΜΕΛΆ και το επιτελείο του

Η τιμή εισόδου είναι 10 EUR .

Συμμετοχή τού Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας στο εθελοντικό πρόγραμμα προστασίας δασών τού Νομού

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος Διαβητικών του Ν.Πιερίας συμμετείχε σε μια πολύ σημαντική περιβαλλοντική δράση που οργανώνει, εδώ και χρόνια, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν.Πιερίας. 

Με επικεφαλής την Πρόεδρο του Συλλόγου, Σωτηρία Ουσταμπασίδου, και με το σύνθημα «χάρισε κι εσύ μια ημέρα από το καλοκαίρι σου στο Δάσος», γονείς και παιδιά που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη «τύπου 1» βρέθηκαν σε ένα παρατηρητήριο της Πιερίας, στην Πλάκα Λιτοχώρου, αφιερώνοντας μια μέρα τους για την προστασία τού Ολύμπου από πυρκαγιές. 

Γ.Α.Σ. «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης: Χρονιά αφιέρωμα στη μνήμη και επιτυχή πορεία

  Αποτελεί το αθλητικό καμάρι σε μια από τις προσφυγικές συνοικίες της Κατερίνης. Στην περιοχή του Μυλαύλακου-Παράδεισου ο Γυμναστικός Αγωνιστικός Σύλλογος «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Κατερίνης, εκφράζει την ποδοσφαιρική ταυτότητα της γωνιάς της πόλης, που την ανέδειξαν και την σμιλεύουν οι συμπολίτες μας με καταγωγή - και όχι μόνο - από τις αλησμόνητες πατρίδες.

  Σαράντα οκτώ χρόνια πριν ιδρύεται ο σύλλογος με σημείο αναφοράς τον δικέφαλο αετό. Το σύμβολο της θύμησης και της αναπόλησης μιας άλλης πορείας της ρωμιοσύνης, εκεί στην ανατολικά, στη γη του Πόντου και της Ιωνίας. 

Απόδραση δροσιάς στις «βάθρες» της Αγίας Κόρης στον Όλυμπο

Μια από τις πλέον δροσερές καλοκαιρινές εξορμήσεις, είναι το κολύμπι και οι βουτιές στις «βάθρες» της Αγίας Κόρης στους πρόποδες του Όλυμπου κοντά στο χωριό της Βροντού Πιερίας. Οι βουτιές σε μία από τις πιο μαγευτικές φυσικές πισίνες του Ολύμπου αποτελούν μια ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι. Μια αξέχαστη εμπειρία που μπορεί να την συνδυάσει κανείς με μια μικρή κυκλική πεζοπορική διαδρομή στο μυθικό βουνό. Μία διαδρομή πανέμορφη και άγνωστη για πάρα πολύ κόσμο.

Ανακοινώθηκαν τα Περιβαλλοντικά Βραβεία 2022 - Δυο βραβεία απέσπασε ο Δήμος Κατερίνης

Χρυσό και ασημένιο βραβείο για πρακτικές και δράσεις προστασίας του Περιβάλλοντος 

Δύο σπουδαίες διακρίσεις για το Δήμο Κατερίνης, επιφύλαξε η συμμετοχή του στα «Environmental Awards 2022», όπου απέσπασε το Χρυσό βραβείο Κυκλικής Οικονομίας και το Ασημένιο για την εφαρμογή καλών πρακτικών προστασίας του περιβάλλοντος.