Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Ανακοινώσεις ανανεώσεων


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας για ακόμη μια ποδοσφαιρική σεζόν με τους ποδοσφαιριστές: 

ΓΑΣ Κεραυνός Μακρυγιάλου: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας"

Εκ μέρους του ΔΣ του ΓΑΣ Κεραυνός Μακρυγιάλου θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης μάς.

Απόλλων Ράχης: Κινήσεις για να ολοκληρωθεί το ρόστερ

 Ακόμα μια με ποδοσφαιρική χρόνια είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας έχει οριστεί γαι την Τετάρτη 10 Αυγούστου.

Σταϊκούρας σε SL2: "δεν θα πάρετε άλλα λεφτά. Ξανά λεφτά το 2023"

 Ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε εξ αρχής "δεν θα πάρετε άλλα λεφτά. Ξανά λεφτά το 2023". Έπεσαν όλοι κάτω από τις καρέκλες τους και μετά από πίεση πρόσθεσε: "θα δούμε σε δυο-τρεις μήνες. Αν θα πάει καλά ο τζίρος του Στοιχήματος θα πάρετε κι άλλα χρήματα"

Ανακοίνωση ΔΗΚΕΔΗΚ για αιτήσεις σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για την υποβολή αιτήσεων για την απόκτηση voucher για παιδικούς/βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ AμεΑ σχ. έτους 2022-2023

Π.Α.Ε. Ποντιων Κατερίνης: Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριο Τόκα

 Τα μέλη του ΔΣ της Π.Α.Ε. Ποντιων Κατερίνης συγχαίρουν  τον πρόεδρο της ΕΠΣ Πιερίας Αστέριο Τόκα, για την ανάληψη των καθηκόντων του ,

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Να σας ζήσει ο γιός, γερός και τυχερός!


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο μέλος του Δ.Σ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Παναγιώτη Αστερίου και τη σύζυγό του για το νέο μέλος της οικογένειάς τους πριν από λίγες ημέρες, ένα υγιέστατο αγοράκι.