Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

Γώργος Οικονόμου και Γιάννης Παπαδόπουλος στον Βατανιακό

 Η Διοίκηση του Α.Μ.Σ. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις μεταγραφές του Οικονόμου Γιώργου, η αξία και η ποδοσφαιρική ποιότητα του οποίου είναι τεράστια και του Παπαδόπουλου Γιάννη ο οποίος την χρονιά που μας πέρασε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 30 γκολ!

Τι αλλάζει μεταξύ της ΕΠΟ και των ΕΠΣ

 Με απόφαση της ΕΕ ΕΠΟ 28/22.7.2022 καταρτίστηκε ο πίνακας παραβόλων για τις μεταγραφές των ερασιτεχνικών ομάδων.

Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 31/7

 Οι τηλεοπτικές αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής 31 Ιουλίου.

Μεγάλη Καλοκαιρινή Χορωδιακή Συναυλία

Σημαντικές επιτυχίες εισαγωγής στα Πανεπιστήμια για τους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους,

Μεγάλες ήταν και φέτος οι επιτυχίες των μαθητών Γ’ Λυκείου  που φοίτησαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, μετά την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. 

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022

178 νέοι φοιτητές στην Κατερίνη και στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙΠΑΕ

Κώστας Κουκοδήμος: Οι προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τον κύκλο σπουδών στο Τμήμα Εφοδιαστικής Αλυσίδας της πόλης μας, το καθιστούν ένα από τα πιο δυναμικά Περιφερειακά Τμήματα

Παραδοσιακό Σαρακατσάνικο γλέντι του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας

 Σας περιμένουμε σήμερα το βράδυ από της 21.30 στον αύλειο χώρο του Άι Γιώργη στον Άγιο Σπυρίδωνα Πιερίας στο παραδοσιακό Σαρακατσάνικο γλέντι του συλλόγου Σαρακατσαναίων Πιερίας. Ελάτε να χορέψουμε ελάτε να χαρούμε. 

Χορός και τραγούδι μέχρι να φέξει ο ήλιος.

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ και «Συντροφιά με τα αστέρια» την Τρίτη 2 Αυγούστου «Γυναίκα σε πόλεμο»

Την Ισλανδική ταινία «Γυναίκα σε πόλεμο», σε σκηνοθεσία Μπένεντικτ Έρλινγκτον, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι σινεφιλ την Τρίτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Ανοιχτό Θέατρο του Πάρκου Κατερίνης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η ώρα προβολής είναι στις 9:30 το βράδυ. Η ταινία προβάλλεται στο πλαίσιο των κινηματογραφικών προβολών «Θερινό Σινεμά στην πόλη», που διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου και η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ανακοίνωσε το τεχνικό του επιτελείο

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                                   

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Παναγιώτη Αμανατίδη, ο οποίος θα είναι βοηθός του προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Μπίλη. 

ΕΠΣ Πιερίας: Σχεδιασμός Αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

Ξεκίνησε από την ΕΠΣ Πιερίας, ο σχεδιασμός των διοργανώσεων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για τις αθλητικές διοργανώσεις του Ποδοσφαίρου -και με γνώμονα τα ισχύοντα μέχρι σήμερα- η έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (10 & 11.09.2022).

Άρης Κοκκινοπλιτών: Η ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται - Την άλλη εβδομάδα η "πρώτη"

Ο προγραμματισμός στον Άρη Κοκκινοπλιτών συνεχίζεται εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ανανέωσε και θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα ο Στέργιος Παπαγιαννόπουλος ενώ αποκτήθηκαν οι Θανάσης Παπανώτας και Βασίλης Κυπαρισσόπουλος.

ΕΠΣ Πιερίας: Πότε ξεκινάνε οι ομάδες προετοιμασία - Τα πρώτα φιλικά

 Οι ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας καθώς και το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων των ομάδων της Πιερίας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023.

Συγχαρητήριο μήνυμα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συγχαίρουν όλες και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που είδαν τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται μέσω της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Λεωνίδας Λεουτσάκος: Όταν ένας αστυνομικός δεξιώνεται στο Γκολφ της Γλυφάδας τον Υπουργό του

 Μπορεί άραγε ένας Έλληνας αστυνομικός με τον μισθό του να ενοικιάσει το υπερπολυτελές «Γκολφ» της Γλυφάδας και να δεξιωθεί σε αυτό έναν Υπουργό της Ελληνικής Κυβέρνησης;

Προφανώς «όχι». Αρκεί φυσικά η κουβέντα να αφορά σε κάθε κανονικό Έλληνα αστυνομικό.

Superleague 2: «Προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε αδυναμία διεξαγωγής του πρωταθλήματος»

 SOS εκπέμπει εκ νέου η Superleague 2, που είχε τηλεδιάσκεψη με ΕΠΟ και ΠΣΑΠΠ για τα σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν την κατηγορία.

Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας περιόδου

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το νέο προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη, ξεκίνησε άμεσα ο σχεδιασμός της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Πιερικός, σε όποια κατηγορία και άν αγωνίζεται.

Δικαίωση για τον Πιερικό η παράνομη χορήγηση αδείας της ΕΕΑ στον Απόλλωνα Πόντου

 Δικαίωση ΠΙΕΡΙΚΟΥ κατά Απόλλωνα Πόντου! Κακώς χορηγήθηκε άδεια στον Απόλλωνα Πόντου κατά παράβαση όσων κατήγγειλε ο Πιερικός.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ζήσε την απόλυτη μαγεία των αθλητικών αγώνων στον "Αμέθυστο"!


Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με το νέο ΔΣ του Λυκείου Ελληνίδων

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Κατερίνης συναντήθηκε ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις και τους στόχους που έχει θέσει η νέα διοίκηση του ΛΕΚ, με επικεφαλής την Πολυτίμη Σταματοπούλου-Παπακώστα.

Σταμάτης Γονίδης - Άγγελος Διονυσίου στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Σάββατο 13/8)

"Περαστικά αδερφούλα! Ευχαριστούμε τον γιατρό για την πετυχημένη επέμβαση"

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας "ΠΝΛ" εγχειρίσθηκε η Παρασκευή Μιχαηλίδου.

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ο Παναγιώτης Αμανατίδης βοηθός προπονητή στον Πιερικό

 Ο Αμανατίδης Παναγιώτης φαίνεται πως θα είναι ο βοηθός προπονητή του Πιερικού. Σύντομα όπως όλα δείχνουν θα κοινοποιηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου της Πιερίας. 
Ο συνεργάτης του Λεωνίδα Μπίλη, έχει ως γνώμονα την συνεχή εξέλιξη, διεκδικεί συνεχώς τον εμπλουτισμό και την διεύρυνση των γνώσεων του, με στόχο να προσφέρει τα μέγιστα στις ομάδες που επιλέγουν την συνεργασία μαζί του.

Με πολλές γνώσεις (πτυχιούχος Τ.ΕΦ.Α.Α με ειδικότητα ποδοσφαίρου, πτυχία αλλά και εμπειρία 13 ετών στον χώρο του ποδοσφαίρου , εργάστηκε σε διαφορετικές θέσεις και ομάδες.

Τεράστια οικονομικά προβλήματα οι ΠΑΕ της SL2 - Δικαίωση Δημάρχου και διοίκησης ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Άρχισαν τα ...όργανα στην Super League 2 και όσα επιμελλώς είχαν κρυφτεί κάτω απο το χαλάκι απο τους διοικούντες της λίγκας, εμφανίσθηκαν με εμφατικό τρόπο αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι υπαρκτά, μεγάλα και για κάποιες ΠΑΕ ίσως και καταδικαστικά για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Ο Λεωνίδας Μπίλης νέος προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κο Βασίλη Καπετανάκη και «έπιασε» άμεσα δουλειά. 

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου αγωνίζεται στο Παγκόσμιο η Λεβεντέλλη Ελένη

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:55 π.μ ξεκινάει την προσπάθεια της, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Λεβεντέλλη Ελένη στο αγώνισμα, τετραπλό σκιφ νεανίδων μαζί με τις συναθλήτριες Μακρυγιάννη Λεμονιά (ΝΟΚΟΖ), Λιόλιου Γαβριέλα (ΟΛΥ) και Αγγου Σωτηρία (ΟΦΘ).

Ο καθιερωμένος αγιασμός του ΓΑΣ Σβορώνου

 Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Σβορώνου ο καθιερωμένος αγιασμός του ιστορικού ΓΑΣ Σβορώνου με την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με την ομάδα της Πιερίας να μετάσχει πανάξια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ξεκίνημα για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα η «πρώτη» προπόνηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Στους ποδοσφαιριστές εκ μέρους της διοίκησης μίλησε ο πρόεδρος Στέλιος Καλαϊτζίδης, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε ανέλυσε τους στόχους της ομάδος.

Εποχή Βασίλη Καπετανάκη στον ΠΙΕΡΙΚΟ

 Ενεργό ρόλο στα διοικητικά πράγματα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ λαμβάνει πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βασίλης Καπετανάκης. Η επόμενη ημέρα θα βρεί τον άνθρωπο που κατέχει το πλειοψηφικό ποσοστό μετοχών της Κατερινιώτικης ΠΑΕ να ηγείται του διοικητικού σχήματος, σε όποια κατηγορία κι άν αγωνίζεται η ομάδα την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ευχαριστήριο σε Γιώργο Βαζάκα και Γιάννη Λάλα - Καλή επιτυχία στον Κώστα Χαρτσιά

ΠΙΕΡΙΚΟΣ και Γιώργος Βαζάκας δε θα συνεχίσουν μαζί την πορεία τους. Η ομάδα της Πιερίας θέλησε να ευχαριστήσει για τη συνεργασία τους, τον έμπειρο τεχνικό και τον συνεργάτη του, Γιάννη Λάλα:

Μουσική πανδαισία και θρησκευτική κατάνυξη στη συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στην Παραλία Κατερίνης

Μια εξαιρετική συναυλία εκκλησιαστικής και παραδοσιακής μουσικής,  που διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης,είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ του Σαββάτου,  το κοινό της Κατερίνης και εκατοντάδες  παραθεριστές, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Φωτεινής Παραλίας Κατερίνης.

ΜΑΣ 25ης Μαρτίου: Διακοπή της λειτουργίας της ομάδας

 Η διοίκηση της 25ης Μαρτίου αναλαμβάνοντας την ομάδα από το μηδέν, τόσο σε εγκαταστάσεις όσο  και σε αθλητικό δυναμικό, την έφτασε στο επίπεδο του να απασχολεί 25 ενήλικες αθλητές και περίπου 100 παιδιά στις ακαδημίες της.

Ανακοίνωσε προπονητή και τεχνικό επιτελείο το Νέο Κεραμίδι

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παρουσιάζει το τεχνικό team της ομάδος για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

• Στον πάγκο της ομάδος θα συνεχίσει να βρίσκεται ο προπονητής Δημήτρης Παυλίδης. Η τεχνογνωσία, η όρεξη για σκληρή δουλειά και η ανάληψη ευθυνών ειναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Δημήτρη ο οποίος θα είναι οδηγός του Εθνικού για το δύσκολο ταξίδι της Γ' εθνικής.

Οι "Νότα- Νότα" σήμερα το βράδυ στον "Αμέθυστο"!

 
Οι "Νότα- Νότα" σας περιμένουμε στο μεζεδοπωλείο "Αμέθυστος" τη Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022,
για να μοιραστούμε αναμνήσεις και κέφι.

"Νότα - Νότα"

-Γιάννης Σαββίδης (κιθάρα/φωνή)

- Χρήστος Πουλελης (μπάσο)

- Χρύσα Λουλοπούλου (φωνή)

 Ώρα έναρξης προγράμματος: 9 30 μ.μ.


Ο Παναγιώτης Κυβελίδης απο την Κατερίνη σημαιοφόρος της Ελλάδας στο EYOF

Στην κεφαλή της Ελληνικής αποστολής που θα συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας της Σλοβακίας, θα βρεθεί το Τζούντο.

Στη Ρώμη οι πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης Σωκράτης Κωνσταντινίδης και Λευτέρης Παππάς

 Ενσωματώνονται με την Εθνική Ομάδα Πάλης οι πρωταθλητές του Αρχέλαου Κατερίνης Σωκράτης Κωνσταντινίδης και Λευτέρης Παππάς όπου θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στη Ρώμη τις επόμενες ημέρες.

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Κώστας Κουκοδήμος: Μία υπεύθυνη - δυναμική στάση και διαδρομή της πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του τόπου

 Επί 90 χρόνια,  αδιάλειπτα,  η Ένωση Ποντίων Πιερίας αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο του λαϊκού μας πολιτισμού και της λαϊκής μας παράδοσης. Μία  υπεύθυνη - δυναμική στάση και διαδρομή της πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του τόπου, αδιάκοπη και αδιάσπαστη.

Με επιμονή, με θαυμασμό και αξιοζήλευτο τρόπο, παρά τη γενοκτονία, τον ξεριζωμό, την  προσφυγιά και τις κακουχίες, η Ένωση Ποντίων Πιερίας έγινε το «όχημα» μεταλαμπάδευσης των ηθών και ιερών παραδόσεων του Πόντου, στα νέα χώματα της Κατερίνης, της Πιερίας.

Ο Γιώργος Παμλίδης επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα

 Μετά από ένα χρόνο απουσίας, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021/2022) ο Γιώργος Παμλίδης επέστρεψε... και τυπικά στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έκανε τρεις εξαιρετικές σεζόν (2018/2021). 

Η ανακοίνωσε που εξέδωσαν οι Ηπειρώτες: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Παμλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Μακρής

 ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Η ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακρή για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

 Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών:

Δευτέρα 25 Ιουλίου 

8:00μμ Πανηγυρικός Εσπερινός

10:00μμ - 12:30πμ Ιερά Αγρυπνία

Τρίτη 26 Ιουλίου 

7:15- 10:30 πμ Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

8:00 μμ Παρακλητικός Κανών της Αγίας Παρασκευής.

Πανήγυρη Αρχαγγέλου Μιχαήλ Πανορμίτη στους Νέους Πόρους

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


 
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 27 Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας η Πρωταθλήτρια μας, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναχώρησε χθες Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, η Πρωταθλήτρια μας, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα, για την συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23, που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου στη λίμνη Βαρέζε της Ιταλίας.

Με Γιάννη Κωνσταντινίδη στον πάγκο της η Ακαδημία Π.Π.Π.

 Η διοίκηση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Π.Π είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Ξεκίνησε ο Βατανιακός - Το φετινό ρόστερ

 Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση του Βατανιακού που σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης.

Το παρών της έδωσε η Διοίκηση του συλλόγου με τον Πρόεδρο Γεράσιμο Ποτουρίδη να εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων.

Αναγέννηση Κολινδρού: Νέες μεταγραφές, ανανεώσεις και καλοκαιρινό party 30/7

Προσθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρίες η Αναγέννηση στο ρόστερ της, με την αρχική εικόνα να δείχνει πως υπάρχει διάθεση για τη δημιουργία μιας ομάδας που την επόμενη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση ανακοίνωσε τα νέα αποκτήματα με τον σύλλογο του Κολινδρού να έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτες απο την Πιερία και τη γειτονική Ημαθία.

ΓΑΣ Σβορώνου: Μπαράζ μεταγραφών, ανανεώσεις, φιλικά και έναρξη προετοιμασίας

 Ο ΓΑΣ της Γ΄Εθνικής κατηγορίας συνεχίσει να δυναμώνει, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στον σύλλογο της Πιερίας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Απομακρύνθηκαν μπάζα και σκουπίδια από τις γέφυρες στον Σ. Σταθμό

Σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου κάτω από τις γέφυρες του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κατερίνης.

95 Χρόνια ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ 2022"

 95 ΧΡΌΝΙΑ Μ.Α.Σ. ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ "ΠΑΝΉΓΥΡΙΣ 2022" ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 12 - ΣΆΒΒΑΤΟ 13 & ΚΥΡΙΑΚΉ 14 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΜΕ ΠΛΟΎΣΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΌ  ΔΗΜΟΤΙΚΌ - ΠΟΝΤΙΑΚΌ & ΛΑΪΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ.

Επέκταση Καπνικού Σταθμού Κατερίνης 334.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για δημιουργία Πάρκων

Την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 334.010 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το Πράσινο Ταμείο. Η χρηματοδότηση αφορά την απαλλοτρίωση και την μετατροπή δύο χώρων, σε κοινόχρηστους, στην Επέκταση του Καπνικό Σταθμού Κατερίνης.

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Μεταγραφές: 15.09 λήγουν για επαγγελματίες - 31.10 για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές

 Διάθεση Αιτήσεων Μεταβολών Ποδοσφαιριστή Περιόδου 2022-2023

Από την Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι άρχισε η διάθεση των Αιτήσεων Μεταβολών Ποδοσφαιριστή, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έντυπα από τη γραμματεία της Ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης προς τους νέους Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Συγχαίρω θερμά για την τοποθέτησή τους από το Υπουργείο Παιδείας, στις αντίστοιχες θέσεις Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, την Παρθένα Τριανταφυλλίδου (Α/θμιας) και τον Γεώργιο Μακρή (Β/θμιας).