Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Ανακοίνωσε το τεχνικό του επιτελείο

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                                   

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Παναγιώτη Αμανατίδη, ο οποίος θα είναι βοηθός του προπονητή της ομάδας μας Λεωνίδα Μπίλη. 

ΕΠΣ Πιερίας: Σχεδιασμός Αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

Ξεκίνησε από την ΕΠΣ Πιερίας, ο σχεδιασμός των διοργανώσεων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για τις αθλητικές διοργανώσεις του Ποδοσφαίρου -και με γνώμονα τα ισχύοντα μέχρι σήμερα- η έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (10 & 11.09.2022).

Άρης Κοκκινοπλιτών: Η ενίσχυση του ρόστερ συνεχίζεται - Την άλλη εβδομάδα η "πρώτη"

Ο προγραμματισμός στον Άρη Κοκκινοπλιτών συνεχίζεται εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου. Ανανέωσε και θα συνεχίσει και φέτος στην ομάδα ο Στέργιος Παπαγιαννόπουλος ενώ αποκτήθηκαν οι Θανάσης Παπανώτας και Βασίλης Κυπαρισσόπουλος.

ΕΠΣ Πιερίας: Πότε ξεκινάνε οι ομάδες προετοιμασία - Τα πρώτα φιλικά

 Οι ημερομηνίες έναρξης προετοιμασίας καθώς και το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων των ομάδων της Πιερίας εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-2023.

Συγχαρητήριο μήνυμα του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συγχαίρουν όλες και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που είδαν τα όνειρα τους να πραγματοποιούνται μέσω της εισαγωγής τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.