Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Ο Παναγιώτης Αμανατίδης βοηθός προπονητή στον Πιερικό

 Ο Αμανατίδης Παναγιώτης φαίνεται πως θα είναι ο βοηθός προπονητή του Πιερικού. Σύντομα όπως όλα δείχνουν θα κοινοποιηθεί η ανακοίνωση του συλλόγου της Πιερίας. 
Ο συνεργάτης του Λεωνίδα Μπίλη, έχει ως γνώμονα την συνεχή εξέλιξη, διεκδικεί συνεχώς τον εμπλουτισμό και την διεύρυνση των γνώσεων του, με στόχο να προσφέρει τα μέγιστα στις ομάδες που επιλέγουν την συνεργασία μαζί του.

Με πολλές γνώσεις (πτυχιούχος Τ.ΕΦ.Α.Α με ειδικότητα ποδοσφαίρου, πτυχία αλλά και εμπειρία 13 ετών στον χώρο του ποδοσφαίρου , εργάστηκε σε διαφορετικές θέσεις και ομάδες.

Τεράστια οικονομικά προβλήματα οι ΠΑΕ της SL2 - Δικαίωση Δημάρχου και διοίκησης ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Άρχισαν τα ...όργανα στην Super League 2 και όσα επιμελλώς είχαν κρυφτεί κάτω απο το χαλάκι απο τους διοικούντες της λίγκας, εμφανίσθηκαν με εμφατικό τρόπο αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι υπαρκτά, μεγάλα και για κάποιες ΠΑΕ ίσως και καταδικαστικά για το μέλλον τους στην κατηγορία.

Ο Λεωνίδας Μπίλης νέος προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

 Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας, με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη. Ο νέος τεχνικός της ομάδας μας, έδωσε τα χέρια με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ κο Βασίλη Καπετανάκη και «έπιασε» άμεσα δουλειά. 

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου αγωνίζεται στο Παγκόσμιο η Λεβεντέλλη Ελένη

 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 και ώρα 10:55 π.μ ξεκινάει την προσπάθεια της, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων- νεανίδων, η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Λεβεντέλλη Ελένη στο αγώνισμα, τετραπλό σκιφ νεανίδων μαζί με τις συναθλήτριες Μακρυγιάννη Λεμονιά (ΝΟΚΟΖ), Λιόλιου Γαβριέλα (ΟΛΥ) και Αγγου Σωτηρία (ΟΦΘ).

Ο καθιερωμένος αγιασμός του ΓΑΣ Σβορώνου

 Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Σβορώνου ο καθιερωμένος αγιασμός του ιστορικού ΓΑΣ Σβορώνου με την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2022-2023 με την ομάδα της Πιερίας να μετάσχει πανάξια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.