Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Κώστας Κουκοδήμος: Μία υπεύθυνη - δυναμική στάση και διαδρομή της πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του τόπου

 Επί 90 χρόνια,  αδιάλειπτα,  η Ένωση Ποντίων Πιερίας αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον πλούτο του λαϊκού μας πολιτισμού και της λαϊκής μας παράδοσης. Μία  υπεύθυνη - δυναμική στάση και διαδρομή της πολιτιστικής και πνευματικής ζωής του τόπου, αδιάκοπη και αδιάσπαστη.

Με επιμονή, με θαυμασμό και αξιοζήλευτο τρόπο, παρά τη γενοκτονία, τον ξεριζωμό, την  προσφυγιά και τις κακουχίες, η Ένωση Ποντίων Πιερίας έγινε το «όχημα» μεταλαμπάδευσης των ηθών και ιερών παραδόσεων του Πόντου, στα νέα χώματα της Κατερίνης, της Πιερίας.

Ο Γιώργος Παμλίδης επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα

 Μετά από ένα χρόνο απουσίας, διάστημα στο οποίο αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης (2021/2022) ο Γιώργος Παμλίδης επέστρεψε... και τυπικά στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έκανε τρεις εξαιρετικές σεζόν (2018/2021). 

Η ανακοίνωσε που εξέδωσαν οι Ηπειρώτες: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Παμλίδη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Τεχνικός διευθυντής ο Γιώργος Μακρής

 ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ 

Η ομάδα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Μακρή για την θέση του Τεχνικού Διευθυντή.