Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας η Πρωταθλήτρια μας, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Με την αποστολή της Εθνικής Ομάδας αναχώρησε χθες Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022, η Πρωταθλήτρια μας, Λεβεντέλλη Ελένη-Μαρίνα, για την συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Κάτω των 23, που θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου στη λίμνη Βαρέζε της Ιταλίας.

Με Γιάννη Κωνσταντινίδη στον πάγκο της η Ακαδημία Π.Π.Π.

 Η διοίκηση της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Π.Π είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον κ. Γιάννη Κωνσταντινίδη.

Ξεκίνησε ο Βατανιακός - Το φετινό ρόστερ

 Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση του Βατανιακού που σήμανε και την έναρξη της προετοιμασίας της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης.

Το παρών της έδωσε η Διοίκηση του συλλόγου με τον Πρόεδρο Γεράσιμο Ποτουρίδη να εύχεται σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων.

Αναγέννηση Κολινδρού: Νέες μεταγραφές, ανανεώσεις και καλοκαιρινό party 30/7

Προσθέτει ποδοσφαιριστές με εμπειρίες η Αναγέννηση στο ρόστερ της, με την αρχική εικόνα να δείχνει πως υπάρχει διάθεση για τη δημιουργία μιας ομάδας που την επόμενη χρονιά θα πρωταγωνιστήσει.

Η διοίκηση ανακοίνωσε τα νέα αποκτήματα με τον σύλλογο του Κολινδρού να έχει έρθει σε συμφωνία με παίκτες απο την Πιερία και τη γειτονική Ημαθία.

ΓΑΣ Σβορώνου: Μπαράζ μεταγραφών, ανανεώσεις, φιλικά και έναρξη προετοιμασίας

 Ο ΓΑΣ της Γ΄Εθνικής κατηγορίας συνεχίσει να δυναμώνει, με την διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει τους ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν να συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους πορεία στον σύλλογο της Πιερίας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Απομακρύνθηκαν μπάζα και σκουπίδια από τις γέφυρες στον Σ. Σταθμό

Σε εκτεταμένο καθαρισμό του χώρου κάτω από τις γέφυρες του Σιδηροδρομικού Σταθμού, προχώρησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας Κατερίνης.

95 Χρόνια ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ "ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ 2022"

 95 ΧΡΌΝΙΑ Μ.Α.Σ. ΑΕ ΚΟΎΚΟΥ "ΠΑΝΉΓΥΡΙΣ 2022" ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ   ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 12 - ΣΆΒΒΑΤΟ 13 & ΚΥΡΙΑΚΉ 14 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΜΕ ΠΛΟΎΣΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΌ  ΔΗΜΟΤΙΚΌ - ΠΟΝΤΙΑΚΌ & ΛΑΪΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ.

Επέκταση Καπνικού Σταθμού Κατερίνης 334.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για δημιουργία Πάρκων

Την έγκριση χρηματοδότησης ύψους 334.010 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Κατερίνης από το Πράσινο Ταμείο. Η χρηματοδότηση αφορά την απαλλοτρίωση και την μετατροπή δύο χώρων, σε κοινόχρηστους, στην Επέκταση του Καπνικό Σταθμού Κατερίνης.