Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Καμία ανησυχία για Αποστολόπουλο-Καραγκιολίδη. Έφεση κατά απόφασης για Απόλλωνα Πόντου

 Τα γνωστά παπαγαλάκια στην Κατερίνη άρχισαν για μια ακόμη φορά τα ...τραγουδάκια τους, με τους ανθρώπους που διοικούν τον σύλλογο όμως να μην ανησυχούν καθόλου για τις δυο αποφάσεις που (εν γνώση τους) κοινοποιήθηκαν για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών Αποστολόπουλο και Καραγκιολίδη.

Στην Κατερίνη παρήγγειλαν καφέ με 7 σιρόπια, 2 διαφορετικά γάλατα και σαντιγί, is this a joke?

 Έχουμε αρχίσει και συμπονάμε όσους εργάζονται στην εστίαση. Όχι ότι είχε ποτέ την καλύτερη φήμη σαν κλάδος, αλλά από τότε που ξεκινήσαμε να διαβάζουμε σχόλια σε παραγγελίες, κατανοήσαμε καλύτερα με τι έρχεται αντιμέτωπος κανείς καθημερινά…

Δύναμη ψυχής ογδοντάχρονης γυναίκας από το Παλαιό Ελευθεροχώρι Πιερίας

 Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ: ΕΝΑ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

  Χρήζει αξιέπαινου σχολίου και ανάλογης τιμής και επιβράβευσης, η επιθυμία που έγινε πράξη για τη  σεβάσμια κυρία Μαρία Κωνσταντινίδου από το Παλαιό Ελευθεροχώρι Πιερίας.

  Η ογδοντάχρονη γυναίκα, παρά τα κινητικά της προβλήματα λόγω του προκεχωρημένου της ηλικίας της, με δύναμη ψυχής ενσάρκωσε την κατά Μάρκον (θ΄23) Ευαγγελική ρήση «Πάντα δυνατά τω πιστεύοντι». Έλαβε μέρος, το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022, στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκεστο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Κόρης Ολύμπου, στην οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.