Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Βιβλιοθήκη: Περισσότερα από 200 παιδιά στο φετινό καλοκαιρινό ταξίδι δράσεων & εμπειριών

Το γεμάτο ενθουσιασμό, δημιουργικό καλοκαιρινό ταξίδι με πρωταγωνιστές 200 και πλέον παιδιά ηλικίας 4 έως και 8 ετών έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσεις έως το τέλος Αυγούστου, στο φιλόξενο και ανακαινισμένο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Ο λόγος για τις όμορφες εμπειρίες και ποικίλες δράσεις, με σκοπό την προαγωγή της φιλαναγνωσίας και την ευαισθητοποίηση των μικρών φίλων του βιβλίου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης στο 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

 88ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

Ολοκληρώθηκε, χθες Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, η Β' φάση του 88ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που έγινε στη λίμνη της Καστοριάς, με την κατάκτηση ενός ασημένιου μεταλλίου για τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης. 

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: Παιδικά χαμόγελα & θερμό χειροκρότημα στον «κουρέα της Σεβίλλης»

Στο θαυμαστό κόσμο της όπερας και του παιδικού θεάτρου,  ταξίδεψε το βράδυ του Σαββάτου, μικρούς και μεγάλους  το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κατερίνης.  "Όχημα" η Χορωδία Ιδρύματος Σακελλαρίδη – Λιτοχώρου, με τον «κουρέα της Σεβίλλης», το κλασικό έργο του Τζοακίνο Ροσσίνι, σε μετάφραση Τζωρτζίνας Μακρή και διασκευή Χρήστου Σάλτα.   

Θαλάσσια αναζήτηση του αγνοούμενου Μάρτιν

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας, σήμερα Σάββατο  16 Ιουλίου, συνδράμει σε συνεργασία με την ΟΦΚΑΘ και άλλες ομάδες  όπως: Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Λάρισας, την Λέσχη Βατραχανθρώπων Βορείου Ελλάδος και την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Βόλου, στην ανεύρεση του  αγνοούμενου Μάρτιν Γιοβανόφσκι.