Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Πνίγηκε 68χρονη γυναίκα στην Κατερινόσκαλα

 Την τελευταία της πνοή στη θάλασσα άφησε μία 68χρονη ημεδαπή στην περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής Κατερίνης το μεσημέρι της Παρασκευής.

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στον ΓΑΣ

 Οι ανανεώσεις συνεχίζονται στον Σβορώνο με την ομάδα να κρατάει ουσαστικά τον κορμό της και στη Γ΄Εθνική κατηγορία.

CINE KAPNIKOS - Θερινό Σινεμά, Δευτέρα 18 Ιουλίου, ώρα 21:30, "Γυναίκες με τα όλα τους" (Die Göttliche Ordnung)

 Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, ώρα 21:30 στη δροσερή αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Είσοδος ελεύθερη. Προαιρετικά: 2 λίτρα γάλα μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία.

«Γούντστοκ. Φοιτητικές πορείες. Χίπις. Μαύρη Δύναμη. Σεξουαλική Επανάσταση. Γυναικεία απελευθέρωση. Το 1971 ο κόσμος άλλαζε», αναφέρει μια γυναικεία φωνή στην αρχή της ταινίας, πριν μεταφέρει ύπουλα τον θεατή στο πραγματικό σκηνικό της ιστορίας, όπου όλα τα παραπάνω μοιάζουν ακόμα με ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Βράβευση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος από το Τ.Σ. Νέας Εφέσου Πιερίας

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παϊσίου Νέας Εφέσου με αφορμή την Εορτή του Νεοφανούς Αγίου,  το Τοπικό Συμβούλιο της Νέας Εφέσου τίμησε, κατόπιν  ομόφωνης απόφασής του, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο. 

Η βράβευση έλαβε χώρα την Τρίτη 12 Ιουλίου, μετά το πέρας της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας,  ως ένδειξη αναγνώρισης για το ανθρωπιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη στην Τοπική Κοινότητα.

ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης - Ευχαριστήριο Προέδρου και Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης αισθάνονται την υποχρέωση να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες:

Πραγματοποιήθηκε η 17η εθελοντική αιμοδοσία ης Εστίας Πιερίδων Μουσών

Με απόλυτη ασφάλεια και τήρηση των μέτρων προστασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 στο κτίριο της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, η 17η εθελοντική αιμοδοσία της Εφορείας Αιμοδοσίας της Εστίας.