Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Απαλάχθηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ απο την καταγγελία του Απόλλωνα Πόντου

 Μια ευχάριστη είδηση για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας, που απαλάχθηκε απο την εις βάρος του καταγγελία απο τον Απόλλωνα Πόντου. Συνάμα η νομική αυτή επιτυχία σε πρώτο βαθμό, αποτελεί και την δικαίωση των ισχυρισμών του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ Πιερικός Κώστα Καραφουλίδη, ο οποίος απο την πρώτη στιγμή υποστήριξε την αθωότητα της ΠΑΕ της Κατερίνης, λέγοντας πως δεν υπάρχει δόλος στην συγκεκριμένη παράβαση και δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη η ομάδα του Πιερικού.

40 ημέρες χωρίς τον Αλέκο Τσιώτσιο

“Να ξεκαθαρίσουμε όσα λέγονται περί… καύσωνα”

 Η μέρα ξεκινά με πολύ καλές καιρικές συνθήκες στο σύνολο της επικράτειας. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στον ουράνιο θόλο των περισσότερων περιοχών. Κάποιες τοπικές συννεφιές θα κάνουν την εμφάνισή τους προς τα ανατολικά, νοτιοανατολικά τμήματα της επικράτειας. Το απόγευμα θα αναπτυχθεί και πάλι θερμική αστάθεια με συννεφιές σε ορεινούς και ημιορεινούς όγκους του ηπειρωτικού κορμού.

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας οι Πρωταθλητές των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης Σεϊταρίδου Έλλη – Άννα και Αδάμου Αντώνιος

Με την Εθνική ομάδα U15 ταξίδεψαν οι Πρωταθλητές των ΟΛΥΜΠΙΩΝ Κατερίνης Σεϊταρίδου Έλλη – Άννα και Αδάμου Αντώνιος στην πόλη του Ζάγκρεμπ της Κροατίας  όπου θα γίνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στους Παμπαίδες και ΠανκορασίδεςU15.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Αθλητές μας 


Διευρυμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


 ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

Καλείσθε σε διευρυμένη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στις 15 Ιουλίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010, για συζήτηση ενημερωτικού χαρακτήρα στο παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

Στέργιος Μπουσνάκης: «Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι δεδομένη» (βίντεο)

 Αποκαταστάθηκε η δολιοφθορά στον αγωγό λυμάτων του Σβορώνου

-Για ακατανόητη ενέργεια κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, ο οποίος εμμένει στην απόφαση για διερεύνηση της υπόθεσης από τη δικαιοσύνη

Τουλάχιστον δύο μέρες επισταμένων εργασιών από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ χρειάστηκαν, για να αποκατασταθεί η δολιοφθορά που υπέστη το δίκτυο μεταφοράς λυμάτων μεταξύ αντλιοστασίου Σβορώνου και Νεοκαισάρειας.

Ελεύθερος έμεινε από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Υφαντής Νικόλαος

Τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό αναζητά ο Υφαντής Νικόλαος που δε θα συνεχίσει την πορεία του με την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ»: Αφιερωμένο στα «ματωμένα χώματα» της Μικράς Ασίας το μετάλλιο της αθλητικής γιορτής

Το 2022 είναι έτος με ιδιαίτερο συμβολικό και συναισθηματικό φορτίο για τους απανταχού Έλληνες, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια απότο βίαιο ξεριζωμό του μικρασιατικού ελληνισμού από τις πατρογονικές του εστίες.

Αύριο Όρθρος και Θεία Λειτουργία στο Ιερό Προσκύνημα Αγίας Κόρης

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: «Όλα καλά & όλα ωραία» στη συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από την Πολυτονική Ορχήστρα

Μία εξαιρετική συναυλία - αφιερωμένη στον αξέχαστο Σταύρο Κουγιουμτζή, τον μεγάλο αυτό Έλληνα συνθέτη, τον εμπνευσμένο δημιουργό με την σπουδαία προσφορά στον λαϊκό πολιτισμό και στην ελληνική μουσική - ενταγμένη στο πρόγραμμα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ, στο ασφυκτικά γεμάτο, Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης.