Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Κώστας Κουκοδήμος: Καθοριστική η συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην ποιότητα των δημοτικών έργων

 Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας

Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας και του Ν.Τ. Πιερίας του ΤΕΕ συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δημαρχείο, ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Γιώργος Τσακούμης και ο πρόεδρος του Ν.Τ. ΤΕΕ Πιερίας Κώστας Μπίσμπας, ενώ στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος ΥΔΟΜ Γιώργος Νταντάμης.

«Yalda»: Η νύχτα της συγχώρεσης,στο «Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια»

- Τρίτη 19 Ιουλίου &ώρα 21:30, στο Ανοιχτό Θέατρο του Δημοτικού Πάρκου Κατερίνης

«Θερινό Σινεμά στην πόλη – Συντροφιά με τα Αστέρια». Με μεγάλη προσέλευση, συνεχίζονται στο ανοικτό δημοτικό θέατρο, οι δωρεάν προβολές για τους σινεφίλ. Απολαμβάνουμε αγαπημένες ταινίες, που προτείνουν ο Οργανισμός Πολιτισμού Δ. Κατερίνης και η Κινηματογραφική Λέσχη, στο δροσερό περιβάλλον του καταπράσινου πάρκου μας.

Ιερά Πανήγυρις στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Νέων Πόρων

Συνεδρίασε η Επιτροπή Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της ΚΕΔΕ υπό την Προεδρία του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου

Η Ανθεκτικότητα Υποδομών ΟΤΑ για την διαχείριση κινδύνων στο επίκεντρο 

- Εισήγηση του Δημάρχου & για τις παιδικές χαρές 

Η Ανθεκτικότητα Υποδομών ΟΤΑ για την διαχείριση κινδύνων σε περίοδο εξελισσόμενης κλιματικής κρίσης, η ίδρυση, λειτουργία και εκμετάλλευση αεροδρομίων επί υδάτινων επιφανειών και μία σειρά θεμάτων, με έμφαση σε προτάσεις της ΕΜΔΥΔΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με τις παιδικές χαρές,τέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Επιτροπής Χωροταξίας και Υποδομών της ΚΕΔΕ.

Στο 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας παίδων- κορασίδων ο ΝΟΚΑΤ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ  ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Για την λίμνη της Καστοριάς,αναχώρησε σήμερα η ομάδα παίδων- κορασίδωντου Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, όπου θα διεξαχθεί το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας παίδων- κορασίδων.

Δήμος Κατερίνης: Κέφι & χαμόγελα στην καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες

Με πολλά χαμόγελα, κέφι και δημιουργικότητα πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, η καλοκαιρινή γιορτή των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Κατερίνης.

Άρης Κοκκινοπλιτών: Νέος πρόεδρος ο Αντώνης Ταγιάνης - Ανανέωσε ο Σκέντος - Οι πρώτες μεταγραφές

Ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει για τον Άρη Κοκκινοπλιτών, με τα ηνία του συλλόγου να αναλαμβάνει διοικητικά ο Αντώνης Ταγιάνης. Προηγήθηκε η αποχώριση του Δημήτρη Πρίντζιου απο τον προεδρικό θώκο.

Δολιοφθορά σε φρεάτιο λυμάτων

Για αδικαιολόγητη πράξη κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στ. Μπουσνάκης, ο οποίος καταθέτει μήνυση κατ’ αγνώστων

Σε διολιοφθορά σε φρεάτιο του κεντρικού αγωγού μεταφοράς λυμάτων των οικισμών Σβορώνου-Νεοκαισάρειας, οφείλεται η υπερχείλιση φρεατίων λυμάτων κατοικιών. Η δολιοφορά εντοπίστηκε την Τρίτη από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ, που ήδη εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών.

Αντάμωμα ΑΗΔΗΜΗΤΡΙΝΩΝ - Ιούλιος 2022

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας η πρωταθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης Ιωάννα Ξενίδου

 Η Πρωταθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης ενσωματώθηκε με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας Πάλης και αναχώρησαν για την πόλη του Ζάγκρεμπ όπου θα γίνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης U15.

Δήμος Κατερίνης: Έτοιμο να λειτουργήσει για πρώτη φορά το εγκαταλελειμμένο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Κορινό

 - Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού, συντήρησης & εξωραϊσμού του χώρου

Περιποιημένο και έτοιμο να δεχθεί παρεμβάσεις που θα του επιτρέψουν να λειτουργήσει και να υποδεχθεί μαθητές και επισκέπτες για πρώτη φορά είναι το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κορινού.