Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Ιωάννα Ξενίδου! Νέες χορηγίες για την αθλήτρια του Αρχελάου

 Η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ξενίδου Ιωάννα εν όψη του πανευρωπαϊκού πρωταθληματος που θα διεξαχθεί στη Κροατία, θέλει να ευχαριστησει του χορηγούς οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη βοήθησαν ώστε να συγκεντρωθεί το ανάλογο ποσό και να μπορέσει η νεαρή αθλήτρια μας, να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Power Pass: Πως θα γίνουν οι πληρωμές

H αντίστροφη μέτρηση για τις πληρωμές του Power Pass έχει ξεκινήσει

Οι πληρωμένες αναμένεται να γίνουν σε δύο δόσεις, καθώς κάποιες αιτήσεις θα χρειαστούν πρόσθετο έλεγχο, ενώ η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να γίνει από την Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Στους 20 πρώτους συλλόγους στις Γυναίκες η ομάδα στίβου του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης σε σύνολο 100 και πλέον συλλόγων στην Ελλάδα!

 Την Κυριακή στις Σέρρες έπεσε η αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς για τους αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Μια χρονιά που μας έδωσε χαρές και δυνατές παρουσίες σε αγώνες εντός Ελλάδος με τα χρώματα του συλλόγου, όσο και εκτός Ελλάδος για μια ακόμα φορά με δύο αθλήτριες μας να αγωνίζονται με τα γαλανόλευκα σε Βαλκανικούς και Πανευρωπαϊκούς αγώνες στίβου και σε Παγκόσμιους μαθητικούς αγώνες στίβου.