Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Κατερινιώτης επιχειρηματίας στο πλευρό του Δημάρχου αναλαμβάνει τον ΠΙΕΡΙΚΟ

 Η αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων του ιστορικότερου και ισχυρότερου ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πιερίας, έχει φτάσει στην κορύφωση αφού η επόμενη αγωνιστική περίοδος πλησιάζει και οι εξελίξεις θα κρίνουν το μέλλον του Πιερικού.

Προσκυνηματικό Περίπλου του Αγίου Όρους

 ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνει Προσκυνηματικό Περίπλου του Αγίου Όρους, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Η ιστιοπλοϊκή ομάδα του ΝΟΚΑΤ στη 12η Διεθνή Regatta 2022

12η ΔΙΕΘΝΗΣ RECATTA 2022

Για τη 12η Διεθνή Regatta 2022, ξεκίνησε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, η οποία διοργανώνεται από τον Ναυτικό Όμιλο Αλεξανδρούπολης.

Γ. Ολύμπιος Λόφου: Μπήκε δυνατά στην μεταγραφική περίοδο!

 Οι μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών έχουν ξεκινήσει και ο Γ. Ολύμπιος Λόφου μπήκε δυνατά στο μεταγραφικό ...παιχνίδι, ανακοινώνοντας δυο "δικά του" παιδιά στο ρόστερ της φετινής περιόδου.

Ιερά Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίου Νικοδήμου Αγιορείτου

«Ο κουρέας της Σεβίλλης» στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κατερίνης

- Μια πανδαισία θεάματος με την συμμετοχή  40  ηθοποιών, μουσικών & τραγουδιστών!

- Σάββατο 16 Ιουλίου & ώρα21.00 στο  Ανοιχτό θέατρο πάρκου Κατερίνης με τη Χορωδία Ιδρύματος Σακελλαρίδη - Λιτοχώρου

Με τον «κουρέα της Σεβίλλης» το κλασικό έργο (κωμική όπερα) του ΤζοακίνοΡοσσίνι, σε μετάφραση Τζωρτζίνας Μακρή και διασκευή Χρήστου Σάλτα, μία παιδική παράσταση για μικρούς και….. μεγάλους, συνεχίζεται το καλοκαίρι στην Κατερίνη της Τέχνης & του Πολιτισμού, οι εκδηλώσεις που με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου.    

Δήμος Κατερίνης – Οργανισμός Πολιτισμού: ΣΥΝΑΥΛΙΑ – Αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή από την Πολυτονική Ορχήστρα

Δημοτικό Θέατρο Πάρκου

Πέμπτη 14 Ιουλίου & Ώρα 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του καλού ελληνικού τραγουδιού, θα φέρει στις αποσκευές της, η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης, υπό τη Μουσική Διεύθυνση του Παναγιώτη Λυμπανοβνού,στην  συναυλία – αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή. 

ΕΠΣ Πιερίας: Σχεδιασμός Αγωνιστικής περιόδου 2022-2023

Ξεκίνησε από την ΕΠΣ Πιερίας, ο σχεδιασμός των διοργανώσεων της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου για τις αθλητικές διοργανώσεις του Ποδοσφαίρου -και με γνώμονα τα ισχύοντα μέχρι σήμερα- η έναρξη των τοπικών Πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (10 & 11.09.2022).